background img
banner
banner

Μεγαλείο η γιορτή λήξης της ακαδημίας του Αχιλλέα

ΜΠΑΛΑ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

Αξέχαστη και η φετινή εκδήλωση λήξης της ακαδημίας του Αχιλλέα Καμαρών, με τη διοίκηση να έχει …σκηνοθετήσει ένα πρόγραμμα βγαλμένο από το …Χόλυγουντ.

Με παιχνίδια ποδοσφαίρου άρχισε η γιορτή, όπου γονείς και παιδιά έβγαλαν από το μυαλό της την ψηλή θερμοκρασία και επικεντρώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ξεδιπλώνοντας ταλέντο και περίτεχνες ενέργειες. Τα φουσκωτά έδωσαν άλλες διαστάσεις στο κέφι των μικρών, που τα τίμησαν με το παραπάνω. Τα Βεγγαλικά έκαναν μέρα τον ουρανό πάνω από το γήπεδο των Καμαρών και τα ψητά με τους χυμούς και τα αναψυκτικά αναπλήρωσαν τις θερμίδες που «έκαψαν» στις μάχες των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Βραβεύσεις και μετάλλια

Βραβεία ήθους και όχι μόνο δόθηκαν στους ξεχωριστούς αθλητές, ενώ τα μετάλλια στόλισαν το στήθος όλων των αθλούμενων νεαρών.

Η διοίκηση έκανε και επίσημα την ανακοίνωση του Νίκου Παπαχριστόπουλου στη θέση του Τεχνικού Σύμβουλου, ενώ παράλληλα είχαμε και άλλες ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ όπως του Γιώργου Μούκα και του Παναγιώτη Τσίρου, που έφεραν χαμόγελα στην …οικογένεια του Αχιλλέα.

Δανεικός ο Χύσα στη Γ΄ Εθνική ο Μπούρδος

Επίσης έγινε γνωστό από το ΔΣ ότι ο Μεντούζ Χύσα έχει συμφωνηθεί να δοθεί δανεικός σε σωματείο Α΄ κατηγορίας. Μάλιστα ήταν ένας από τους βραβευθέντες με βραβείο ήθους για το fair play της χρονιάς σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Αναστάσης Μπούρδος θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική με τον νεοφώτιστο Μιλτιάδη Μεσσηνίας.

Αχιλλέα Κιτσάτης: «Είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά απόλαυσαν αυτή την γιορτή»

Πώς να μην ήταν ενθουσιασμένος από τη λάμψη της βραδιάς ο γενικός γραμματέας του Αχιλλέα Καμαρών, Αχιλλέας Κιτσάτης, που δήλωσε στο Protionline.gr:

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πρωτοπορούμε στις εκδηλώσεις και καλό θα είναι να παίρνει τέτοια παραδείγματα η ΕΠΣ Αχαΐας. Ηταν μια αξέχαστη βραδιά που απόλαυσαν τα παιδιά και αυτό έκανε ιδιαίτερα χαρούμενα όλα τα μέλη της διοίκησης που έδωσαν το παρόν . Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, μέσα στις υποσχέσεις που είχαμε δώσει να προσθέσουμε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν για την ακαδημία μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού με τους γονείς και τα παιδιά για την 1η Σεπτέμβρη. Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας φαρμακοποιό Παναγιώτη Πουλικαράκο που με δική του ιδέα και προσφορά τα παιδιά έλαβαν τα βραβεία ήθους. Περιμένουμε κι άλλους από την περιοχή μας να ακολουθήσουν με παρόμοια παραδείγματα».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr