background img
banner
banner

Μετατέθηκαν για μετά από ένα εικοσαήμερο οι αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΑΡ. ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε.Κ.

Δεν αποδείχθηκε ενδεικτική των προθέσεων των μελών της Π.Α.Ε.Κ. σχετικά με το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών, η χθεσινοβραδινή σύσκεψη της επιμελητηριακής παράταξης, που έλαβε χώρα στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αίγιο.

Η αίθουσα της οδού Ελίκης γέμισε από παλιά και νεότερα μέλη της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, που βρίσκεται στο κατώφλι αλλαγών, εξαιτίας της αποχώρησης του επικεφαλής της, α΄ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αρίστου Τηλιγάδη, λόγω συνταξιοδότησης.

Ο κ. Τηλιγάδης προχώρησε σε ενημέρωση των παριστάμενων πραγματοποιώντας απολογισμό πεπραγμένων της θητείας, συνεπικουρούμενος από τον εκλεγμένο σύμβουλο του Επιμελητηρίου, Κώστα Δεληγιάννη. Υπήρξαν διάφορες τοποθετήσεις από αρκετά από τα τριάντα περίπου μέλη της Π.Α.Ε.Κ. που παρέστησαν, με κυρίαρχα θέματα συζήτησης όχι τόσο τη διάδοχη κατάσταση, όσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, την ακρίβεια, το ρεύμα, τη φορολογία καθώς και τις παρεμβάσεις και βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Αποφασίστηκε δε από κοινού, οι όποιες διεργασίες για τη διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της παράταξης, να γίνουν μετά από 15 με 20 ημέρες, δηλαδή μετά τις διακοπές και την ανάπαυλα του Αυγούστου.

Φωτο Αρχείου


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr