background img
banner
banner

Μετράνε… τα κουκιά στον Παναιγιάλειο

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ

Η προσωρινή διοίκηση περιμένει τον Σεπτέμβρη για να δώσει την σκυτάλη σε κάποιον νέο ενδιαφερόμενο για το ΔΣ του Παναιγιάλειου.

Επειδή ο Σεπτέμβρης αργεί και στα μέσα αυτού του μήνα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απαραίτητη θεωρείται μια προπαρασκευή, που θα …μπαλώσει κατά κάποιο τρόπο την γύμνια που κυριαρχεί στο μελανόλευκο γίγνεσθαι.

Η ομάδα που είχε σχηματιστεί για να δώσει μια λύση σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή που έχει περιπέσει ο Αιγιώτικος Σύλλογος, ακόμα στήνει τον σχεδιασμό που θα αποδώσει καρπούς και οξυγόνο στον Παναιγιάλειο, αλλά μάλλον κάπου …σκοντάφτει.

Το οικονομικό είναι γνωστό και δεν αλλάζει, όπως γνωστοί έχουν αρχίσει να γίνονται και οι νέοι παράγραφοι σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις οικονομικές παγίδες που έχει στήσει στα σωματεία.

Ο κίνδυνος για μια πρόχειρη λύση τελευταίας στιγμής μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου. Χωρίς δελτία και χωρίς υλικό ο Παναιγιάλειος μοιάζει καμένη γη, εξακολουθεί να εκπέμπει σεβασμό με το όνομα και την ιστορία που τον ακολουθεί από το μακρινό παρελθόν.

Λαμβάνουν τα μέτρα τους μέλη της προσωρινής διοίκησης

Όσο παραμένει χωρίς φως το …τούνελ που έχει βρεθεί ο Παναιγιάλειος, από την προσωρινή διοίκηση που έχει την υποχρέωση να οδηγήσει την ομάδα της πόλης μας μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου, σχηματίζεται ένα πλάνο που θα μπορεί να αποδώσει με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ευχή όλων φυσικά είναι να αλλάξουν αυτά τα γεωγραφικά κριτήρια που θέλουν τον Παναιγιάλειο να διοργανώνει …κρουαζιέρες στα νησιά, αφού το κόστος μετακίνησης ξεφεύγει σε ψηλά οικονομικά επίπεδα.

Ρόστερ από την …γειτονιά μας

Τουλάχιστον για να γίνει μια αρχή στην συγκέντρωση έμψυχου υλικού, το βάρος θα πέσει στην περιοχή μας και στον νομό μας. Που θα βρεθούν τώρα χρήματα για επιλεκτικές μεταγραφές, νοίκια και φαγητά για ποδοσφαιριστές.

Αν δεν αλλάξει κάτι, κακά τα ψέματα ο Παναιγιάλειος όλο και θα οδηγείται σε λύσεις ανάγκης. Ο μήνας Ιούλιος αναμένεται ιδιαίτερα καυτός. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν πιο πλάνο θα ακολουθήσει τελικά η ομάδα. Θα είναι το Β; το C; ή το …ωμέγα;

Μαγνήτης σαν μοναδικός εκπρόσωπος στην Γ΄ Εθνική

Ο πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας Ατρόμητος Πατρών δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις επιτυχίες του στα παιχνίδια μπαράζ των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Απομένει λοιπόν μόνο ο Παναιγιάλειος από το νομό μας, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος σε μια Εθνική κατηγορία την Γ΄, που σίγουρα αποτελεί «κράχτη» για την μετακίνηση ικανών ποδοσφαιριστών, που βλέπουν την Γ΄ Εθνική σαν σκαλοπάτι για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Γενικό το πρόβλημα στην Ρόδο

Μετά τον Ιάλυσο που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, πρόβλημα παρουσιάζει και η Ρόδος. Η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής δεν είχε την παρουσία όλων των μελών και μετατέθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, όμως και οι κουβέντες που έγιναν παρόντος και του απερχόμενου προέδρου Αντώνη Μαρτίνη, έπεσαν στο κενό.

Αν δεν αλλάξουν πράγματα για το καλύτερο στην Γ΄ Εθνική, παρόμοια προβλήματα θα συναντάμε σταθερά.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr