background img
banner
banner

Με Βραζιλιάνο διαγώνιο που έπαιζε στη Σερβία κλείνει το ρόστερ ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΑΡΕΣ, ΜΟΥΡΤΖΗΣ – ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων παρέμεινε για ακόμη μία φορά στην pre league volley των Ανδρών και ετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν όπου θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Το ρόστερ της ομάδας ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί μετά τη συμφωνία με νέο Βραζιλιάνο, την ανακοίνωση παραμονής και του Φώτη Μούρτζη αλλά και την παραμονή του Λουις Σοάρες που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα, ο Αρούα Γκιμαράες δεν θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά και στη θέση του έχει αποκτηθεί διαγώνιος συμπατριώτης του που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σερβίας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το όνομά του δεν ανακοινώνεται ακόμη μέχρι να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά η μεταγραφή του είναι κλεισμένη.

Ο νέος Βραζιλιάνος, μαζί με τον Σοάρες, τους νεοαποκτηθέντες Κουτσοδήμα, Ντόντη και τους Βασιλάκο, Λιβαθηνό, Σαλαβασίδη, Δακαλόπουλο, Πατρινό, Γεωργάτο, Καραγεώργο και Μούρτζη που παρέμειναν από πέρυσι αποτελούν το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Ρουμελιώτη και τους αθλητές Γιάννη Χασάπη, Νίκο Μαυραγάνη και Γιώργο Σύρο. Τους ευχαριστεί θερμά για την πολυετή συνεργασία και προσφορά τους στην ομάδα, και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2024 -25 με το πρωτάθλημα να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου. Η προετοιμασία της αιγιώτικης ομάδας θα αρχίσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: “Ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι”

Μιλώντας στο Protionline.gr ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος φέτος θα συμπληρώσει επτά χρόνια στον πάγκο των “λιονταριών”, οριοθετεί τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: “Πέρυσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια παρότι είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αφού ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Θα μπορούσαμε μάλιστα να αγωνιστούμε στα πλέι οφ και να μην έχουμε το παραμικρό άγχος για τη συνέχεια. Ήταν ο αρχικός μας στόχος που χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά τέλος καλό όλα καλά”.

“Η ομάδα φέτος θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Διαθέτει δύο πλεονεκτήματα που είναι πολύ σημαντικά. Το πρώτο είναι ο φίλαθλος κόσμος της. Μας στηρίζει πλέον όλη η πόλη γιατί η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων έχει γίνει ευρύτερα γνωστή. Έχουμε ένα πολυπληθές και – το κυριότερο – υγιές και αθλητικό κοινό που βοηθάει την ομάδα χωρίς ακρότητες και η συμβολή του είναι καθοριστική. Το κλίμα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι εορταστικό και είναι δίπλα μας ακόμη και στις ήττες.
Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η διοικητική σταθερότητα. Ο πρόεδρος Νίκος Ηλιόπουλος είναι μέρα – νύχτα δίπλα μας, είναι γνώστης του αθλήματος και οι κινήσεις που κάνει είναι μελετημένες σε όλα τα επίπεδα. Είναι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις του, έχουμε τις καλύτερες συνθήκες, τους χώρους προπόνησης, τα ταξίδια μας, επιλύει κάθε πρόβλημα που τυχόν δημιουργηθεί και πραγματικά όλοι χαιρόμαστε που είμαστε στην ομάδα”.

Θυμίζουμε, ότι η Pre League, θα ξεκινήσει στις 2/11/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 5/4/2025 και θα διεξαχθεί με 10 ομάδες όπως αναγράφει η σχετική προκήρυξη. Τις ΑΕΚ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΣ ΑΡΗ, ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΑΣ ΠΑΝΕΥΘΡΑΪΚΟ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80 και ΧΑΝΘ.
Πέρυσι λόγω της αποχώρησης του Κέρκη Σάμου, στην κατηγορία παρέμειναν εννέα ομάδες και κάθε αγωνιστική μία είχε ρεπό. Με 10 ομάδες θα διεξαχθεί και η Volley League, με το ενδεχόμενο να αυξηθούν σε 12 τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr