background img
banner
banner

Με Θανάση Παπαδόπουλο στον πάγκο του το Ζαβλάνι

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

Δυο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία και θα αγωνίζονται στους ομίλους της περιοχής μας, είχαν μια πρόσληψη και μια αποχώρηση προπονητή.
Ο πρωταθλητής της Β΄ κατηγορίας από τον όμιλο Αιγίου Ηρακλής Πατρών, βρίσκεται προς αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Καρακίτσου ύστερα από δυο χρόνια συνεργασίας.

Εκλεγμένος στο ΔΣ Ομοσπονδίας προπονητών και με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις αυτή την εποχή, ο Καρακίτσος χώρισε φιλικά με το σωματείο του Ηρακλή. Ο πρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος (φωτο) αφού τον ευχαρίστησε για την δίχρονη συνεργασία τους και πρόσθεσε: «Είμαστε ερασιτεχνική ομάδα και διατηρούμε μια φιλοσοφία που διαχρονικά μας πηγαίνει στην πρόοδο. Ο Παναγιώτης Καρακίτσος λειτούργησε στα πλαίσια του πλάνου που είχαμε θέσει, αθόρυβα, με ήθος, εργατικότητα και το έργο του στέφθηκε με επιτυχία. Θέλουμε τον νέο κόουτς του Ηρακλή καλό χαρακτήρα και παιδαγωγό, με όραμα και δίψα για διάκριση.

Η βάση μας είναι νεαροί ποδοσφαιριστές, αφού δεν προχωρούν αλλιώς οι ομάδες και αυτό το συναντάμε πλέον καθημερινά μέσα από τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σωματεία όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών.Δυστυχώς για μια ακόμα φορά θα βρεθούμε μάρτυρες δυσάρεστων γεγονότων σε κάποια σωματεία, όταν οι ίδιοι άνθρωποι χρηματοδοτούν μόνιμα και στο τέλος κουράζονται σωματικά, ψυχολογικά και οικονομικά.»

Ξεκινά ο προγραμματισμός στο Ζαβλάνι με Θανάση Παπαδόπουλο

Άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γιάννη Σέρρου στο Ζαβλάνι, που ανέβηκε στην Β΄ κατηγορία κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Γ΄ κατηγορία στον όμιλο Αιγίου.Εκλεκτός είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος που μετά την Περιβόλα και τη Νεάπολη Πατρών, παίρνει τώρα τις τύχες του Ζαβλανίου στα χέρια του. Θα αποτελέσει την αφετηρία όλων των εξελίξεων στη νέα του ομάδα, που ήδη μετράει μια μεταγραφή που είναι ο Μάριος Κανελλόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr