background img
banner
banner

Με λύση εκ των …έσω η νέα νόμιμη αυτή τη φορά διοίκηση

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η 3η και λογικά τελευταία Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου στα γραφεία του Επιμελητήριου Αχαΐας στο Αίγιο. Με πρόεδρο της Συνέλευσης τον Διονύση Λουκόπουλο, γραμματέα τον Δημήτρη Ντερντέ και δίπλα τους το μέλος της διοίκησης Γιώργο Μπάστα, ξεκίνησε η διαδικασία με το κοινό να έχει απορίες, να διαμαρτύρεται με τον τρόπο των αρχαιρεσιών, όμως όπως τόνισε ο Γ. Μπάστας όλα λειτούργησαν βάσει καταστατικού και είχε δοθεί σαν τελευταία μέρα έκφρασης ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα στο νέο ΔΣ, η περασμένη Παρασκευή.

Τελείωναν και τα χρονικά περιθώρια για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

Θα πρέπει να δοθούν στην ΕΠΟ όλα τα ατομικά στοιχεία της νέας διοίκησης, να κατατεθεί το ποσό των 500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ρυθμιστούν και τα πρόστιμα που βαραίνουν τον Παναιγιάλειο, από τα παιχνίδια με Βύζαντα στα Μέγαρα και Παναργειακό στο Αίγιο. Κάποιος έπρεπε επειγόντως να τρέξει την ομάδα αφού η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής τελειώνει την ερχόμενη Παρασκευή και όπως τονίστηκε από τα μέλη της νέας διοίκησης πάνω στο θέμα αμφισβήτησης των ανθρώπων που συμπληρώνουν το ΔΣ, απάντησαν: «Αποχωρούμε τώρα και μπορείτε οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσετε ένα νέο ΔΣ της αρεσκείας σας».

Το κλίμα ηρέμησε με την παρέμβαση του Μάριου Βαλαβάνη, ο οποίος εξήγησε την σειρά της διαδικασίας, ενώ παράλληλα έκανε και την ερώτηση στο ανήσυχο κοινό: «Θέλει κανείς να αναλάβει πρόεδρος;»

Με νομικό εκπρόσωπο οι αρχαιρεσίες, ψήφισαν 30 από 73 μέλη

Παρουσία του δικηγόρου Κώστα Ζεντέφη ξεκίνησε η διαδικασία της εκλογής. Την Εφορευτική Επιτροπή απετέλεσαν οι: Παντελής Παπαχριστόπουλος και Σπύρος Πετρουτσόπουλος.
Τα συνολικά εγγεγραμμένα μέλη ταμειακώς εντάξει ήταν 73, ψήφισαν 30, μέσα στα οποία βρέθηκαν δύο λευκά, ένα άκυρο. Στον Παναιγιάλειο είχαμε να δούμε ψηφοφορία με κάλπη επί προεδρίας Αντώνη Ρέλλα, από το 2011.

Το ψηφοδέλτιο των μελανόλευκων εκλογών

Ο Ευάγγελος Ευαγγελίου πήρε την ευθύνη και το ρίσκο στην ανάληψη της προεδρίας, ενώ τα παρακάτω μέλη που ήταν βάσει ψηφοδελτίου έλαβαν:
Μπάστας Γεώργιος 14
Κωσταρίδης Νικόλαος 10
Μαραγκός Νικόλαος 8
Μπαλτιμάς Ιωάννης 21
Χρονόπουλος Κωνσταντίνος 8
Τηλιγάδας Κωνσταντίνος 19
Παπαγιαννόπουλος Αγγελος 1
Παλούμπης Γρηγόρης 12

Εξελεγκτική Επιτροπή
Κολοκυθάς Κωνσταντίνος 17
Τρίψας Βασίλειος 13
Χριστόπουλος Γεώργιος 11

Πολλή δουλειά περιμένει τώρα το ΔΣ

Η νέα διοίκηση έχει αγώνα δρόμου για να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα για τον φάκελο της δήλωσης συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει αρκετά.
Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί η τεχνική ηγεσία για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει το νέο ρόστερ μέσα και από τις δικές της προτάσεις.

Στα απαραίτητα είναι να δουν οι προτεινόμενοι ποδοσφαιριστές με εμπιστοσύνη το νέο ΔΣ, αλλά και να διαθέτουν την κατάλληλη ποιότητα για να είναι ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr