background img
banner
banner

Με τεράστια συμμετοχή οι εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 400 ΨΗΦΟΥΣ!

Ανάλογη της δυναμικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση» ήταν η συμμετοχή στις εκλογές της 30ης Ιουνίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συνολικά στην κάλπη, που είχε στηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου, προσήλθαν 473 άτομα όταν στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχαν συμμετάσχει 335. Και βέβαια, το γεγονός ότι ψήφισαν 138 περισσότερα άτομα οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στη δράση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβούλιου και στην εξωστρέφεια που προσέδωσε στον Σύλλογο.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Αλέξης Σωτηρόπουλος, με την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να έρθει πρώτος λαμβάνοντας 400 σταυρούς!

Πιο αναλυτικά, από τους δέκα υποψηφίους για το Δ.Σ. εκλέγονται οι επτά πρώτοι. Έλαβαν: Αλέξης Σωτηρόπουλος 400, Αθηνά Κούτουλα – Κανελλοπούλου 291, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος 284, Ιωάννης Μελισσουργός 195, Πηνελόπη Ευσταθίου 178, Ιουλία Λάκκα –Μαστραπά 178, Δημήτρης Κάντα 177, Γιώργος Γιαννόπουλος 94, Παναγιώτης Κωστόπουλος 64, Παναγιώτης Καργιώργης 60.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν και εκλέγονται: Μαρίνα Κόμη – Κατσέλη 233, Γκόλφω Βαγενά 216, Σάκης Σουφλής 185.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr