background img
banner
banner

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο το φετινό «LOUX GNC 3on3» της Ακράτας | ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε έναν πανέμορφο χώρο, στην παραλία Συλιβαινιωτίκων της Ακράτας στήθηκαν το φετινό καλοκαίρι και για 3 ημέρες, τα courts του LOUX GNC 3on3, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, φιλοξενώντας εκατοντάδες φίλους του 3×3 μπάσκετ και του αθλητισμού και δεκάδες παίκτες.

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο πιο διαδεδομένο και πλέον… Ολυμπιακό άθλημα δρόμου, ενώ παράλληλα διεκδίκησαν μοναδικά δώρα από τα ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, όπως: 5 πλήρεις υποτροφίες, 2 διανυκτερεύσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο και ένα iPhone 15 Pro Max!

Το 3on3 της GNC φιλοξενήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αιγιάλεια, πάντα με την ίδια αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Ξεκίνησε το καλοκαίρι το 2022 από την παλιά προβλήτα του λιμένα Αιγίου, συνεχίστηκε πέρυσι στα Υψηλά Αλώνια και φέτος ήρθε στην Ακράτα. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο έμπειρος πλέι μέικερ Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση στον Γιάννη Δίπλαρο που και φέτος παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το τουρνουά.

Παρόντες και φέτος ο Μάκης Γιατράς με τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο που έδωσαν τη δική τους νότα και φυσικά ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος με μέλη της δημοτικής αρχής που έκαναν και τις απονομές.

Στο αγωνιστικό μέρος την πρωτιά κατέκτησαν:
Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν οι: GUERINI (U13), GUERINI (U15), ΠΑΤΡΙΝΟΙ (U18), AOX BC (18+), FOURTYS (35+)
Νικητής στον διαγωνισμό βολών U13: Κωνσταντίνος Γιατράς
Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων U13 & U15: Ιωσήφ Μωραΐτης
Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων U18 & 18+: Κωνσταντίνος Δίπλαρος
Το LOUX GNC 3on3 αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγιάλειας και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr