background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με “νέα” ομάδα ο Αστέρας Τέμενης την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της National League 2

ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επτά είναι συνολικά οι παίκτες που Αστέρα Τέμενης που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής και ίσως ακολουθήσουν ένας ή δύο ακόμη τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα της Αιγιάλειας θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ στο νέο πρωτάθλημα της National League 2 και ήδη έχουν αρχίσει επαφές με παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Ανδρέα Βουρνά και τον Διαμαντή Σταθακόπουλο που είναι οι μοναδικοί που έχουν ανανεώσει.

Την αρχή στις αποχωρήσεις έκανε ο Σέρβος Βούκαντιν Πέτροβιτς, ακολούθησε η λήξη συνεργασίας με τους Αλέξη Μπίρμπα, Γιώργο Σακελλαρόπουλο και Παναγιώτη Γκάτζιο και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η αποχώρηση και για τους Άγγελο Δούβο, Τάσο Βαγενά και Δημήτρη Καρακάση, για τους οποίους η διοίκηση του Αστέρα με ανακοίνωσή της αναφέρει: “Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τους αθλητές Άγγελο Δούβο, Τάσο Βαγενά και Δημήτρη Καρακάση.

Τρεις εξαίρετοι άνθρωποι και παίκτες που έφτασαν την ομάδα μας εδώ που βρίσκεται σήμερα, ξεκινώντας από την Α2 ΕΣΚΑ-Η. Άγγελε, Τάσο και Δημήτρη, σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στην ομάδα μας. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν”.

Θυμίζουμε, ότι ο Άρης Ξενούλης θα οδηγήσει τον Αστέρα Τέμενης και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Νational League 2. Ο 47χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2020 και η σεζόν 2024-25 θα είναι πέμπτη συνεχόμενη στον πάγκο του Αστέρα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr