background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκινάει ο σχεδιασμός στον Κεραυνό Αιγίου εν όψει της νέας χρονιάς

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ “ΜΑΙΣΤΡΕΛΙ” ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Με τραπέζι προς όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ από τους διοικούντες του Κεραυνού Αιγίου στο “Μαϊστρέλι” στην παραλία Σελιανιτίκων, ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν στην ομάδα και άπαντες ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Το τραπέζι ήταν προσφορά των ιδιοκτητών του καταστήματος κ.κ. Γκόφα και Παναγόπουλου τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί δημόσια για τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσαν το “παρών” όλοι οι αθλητές καθώς επίσημα δεν έχει αποχωρήσει κανένας ακόμη από την ομάδα. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από τον άδικο και απρόσμενο χαμό του Γιώργου Λάγαρη, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας που θα την βρει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η., με πρώτο μέλημα η ανάδειξη του νέου προέδρου. Στη συνέχεια θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους παίκτες από το έμψυχο δυναμικό προκειμένου να γίνει γνωστό πόσοι και ποιοι θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά για να ακολουθήσει η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και θα διεκδικήσει την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στον ιστορικό σύλλογο. Θυμίζουμε, ότι από το περυσινό καλοκαίρι οι διοικήσεις των ομάδων “Ήφαιστος/Αχιλλέας Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγιάλειας” και “Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κεραυνός Αιγίου” αποφάσισαν να πορευτούν μαζί με ένα Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας, έτσι ώστε με υπομονή, επιμονή, σωστό προγραμματισμό και ξεκινώντας από την λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ.

Τα εύσημα στο παιδικό τμήμα

Ο Κεραυνός μπορεί να μη κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική χάνοντας με δραματικό τρόπο 4-3 στη σειρά των τελικών με τη Γαλήνη αλλά η μεγάλη επιτυχία των Παίδων του συλλόγου δείχνει ότι έχουν μπει γερές βάσεις και τα καλύτερα έρχονται. Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους “μικρούς” του Ήφαιστου Αχιλλέα/Κεραυνού στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ-Η καθώς με τη νίκη επί του Κεφαλληνιακού την τελευταία αγωνιστική τερμάτισαν στην δεύτερη θέση (πίσω από τον Ηρακλή Πύργου) και ανέβηκαν στην Α΄ κατηγορία!

“Σαρώνοντας” όλους τους αντιπάλους τους στον πρώτο όμιλο, τερμάτισαν αήττητοι και στην τελική φάση ολοκλήρωσαν μια “ονειρική” χρονιά δείχνοντας με το “καλημέρα” ότι το… πείραμα με τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες, άρχισε να αποφέρει άμεσα καρπούς στις μικρές ηλικίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr