background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Τάσος Κεκερής πρώτη φετινή μεταγραφή του Αστέρα Τέμενης

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του φόργουορντ Τάσου Κεκερή (21, 2.00μ.), ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για έναν παίχτη που αγωνίζεται κυρίως στη θέση “4” και θα ενισχύσει σημαντικά τη Frontline του Αστέρα.

Ξεκίνησε από τον Α.Ο Ταταύλα και έχει επίσης αγωνιστεί στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τα τελευταία 3 χρόνια στον Αίολο Αγυιάς και τη θυγατρική του Α.Ε Αγυιάς και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Άρης Ξενούλης από την κοινή τους θητεία στην πατρινή ομάδα. Ο νεαρός φόργουορντ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο περυσινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλήνη. Στο νικηφόρο ματς του δευτέρου γύρου ήταν πραγματικά ασταμάτητος, τελειώνοντας το ματς με 26 πόντους και 2 τρίποντα οδηγώντας επιθετικά την ομάδα του Άγγελου Χατζαρά.

“Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία”, αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωση του Αστέρα Τέμενης στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Επαφές με Κούτρα, Ροκανά και Τριπολίδη

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τέμενης, συζητάει με παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον φόργουορντ Χρήστο Κούτρα και τον γκαρντ Φίλιππο Ροκανά από τον Γλαύκο/Έσπερο, αλλά και τον Διονύση Τριπολίδη που έπαιξε φέτος με τον Κεραυνό Αιγίου.

Ο 26χρονος πατρινός Χρήστος Κούτρας ήταν ένας από τους στυλοβάτες της Παναχαϊκής μέχρι τον Ιανουάριο που αποχώρησε από τους ”ροσονέρι”, πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και με αξιόπιστο σουτ έξω από τα 6,75.

Ο 28χρονος Φίλιππος Ροκανάς (1.87) που ήταν εκ των αρχηγών της Ένωσης Γλαύκου/Εσπέρου, αγωνίζεται ως shooting guard και προέρχεται από την Ακαδημία του Έσπερου ΑΟΠΑ, μητρικού σωματείου της Ένωσης.

Ο Διονύσης Τριπολίδης (26χρ., 1.88) ήταν εκ των κορυφαίων και δεύτερος σκόρερ του Κεραυνού Αιγίου αγωνιζόμενος και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Στην κατηγορία έχει αγωνιστεί ακόμη με Χαρίλαο Τρκούπη Μεσολογγίου , Γλαύκο και Παναχαϊκή.

Θυμίζουμε, ότι από το περυσινό ρόστερ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει μόνο οι Ανδρέας Βουρνάς και Διαμαντής Σταθακόπουλος και έχουν αποχωρήσει οι Βούκαντιν Πέτροβιτς, Αλέξης Μπίρμπας, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, Παναγιώτης Γκάτζιος (υπέγραψε στον Γλαύκο/Έσπερο), Άγγελος Δούβος, Τάσος Βαγενάς και Δημήτρης Καρακάσης.

Στη Δόξα Άρτας ο Καζής

Η διοίκηση της Δόξας Πύρρου Άρτας ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του καλαθοσφαιριστή Σοφοκλή Καζή. Ο Σοφοκλής Καζής είναι γεννημένος το 2001 (23 ετών) και αγωνίζεται στις θέσεις PF/C. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Πνευματικό Κέντρο Νεάπολης και στην ομάδα του Μάκη Καλανταρίδη Αστέρα Ιπποδρομίου.

Παρουσιάζονται στο στρατό οι Σακελλαρόπουλος, Μπίρμπας

Δύο από τους παίκτες που αποχώρησαν από τον Αστέρα Τέμενης αυτό το καλοκαίρι, ο Αλέξης Μπίρμπας και ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο στο στρατό και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που δεν ανανέωσαν με την ομάδα. Για τους δύο παραπάνω αθλητές αλλά και τον Παναγιώτη Γκάτζιο (που υπέγραψε στον Γλαύκο/Έσπερο), ο προπονητής του Αστέρα Άρης Ξενούλης έγραψε σε ανάρτησή του: “Παιχταράδες μου σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Καλή τύχη σε ότι κι αν κάνετε!!
Καλή θητεία στους 2 από τους 3 που κατατάσσονται τον Σεπτέμβριο και όλα να πάνε όπως επιθυμείτε!!!”

Νωρίτερα ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και στους Δούβο, Βαγενά, Καρακάση, γράφοντας:
“Σας ευχαριστώ πολύ ,νομίζω ότι η συμβολή σας στο να φτάσει ο Αστέρας εδώ που βρίσκεται είναι τεράστια και η προσφορά σας ανεκτίμητη! Καλή συνέχεια σε ότι επιλέξετε να κάνετε και μόνο επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!!”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr