background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – NATIONAL LEAGUE 2: Ο Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος τρίτη φετινή μεταγραφή του Αστέρα Τέμενης

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΚΡΑΤΙΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοίνωσε την απόκτηση του γκαρντ Κωνσταντίνου Ανδρικόπουλου (18 ετών, 1,94 μ.), ο οποίος αποτελεί επίσημα την τρίτη φετινή μεταγραφή μετά τους Κεκερή και Κούτρα. Ο Ανδρικόπουλος είναι ένας νεαρός ταλαντούχος γκαρντ που καλύπτει όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Ακράτα, κι έχει επίσης αγωνιστεί σε Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιαλείας, ενώ πέρυσι άρχισε τη σεζόν στον Κεραυνό Αιγίου και την ολοκλήρωσε στην Απολλωνιάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Με την απόκτηση του Ανδρικόπουλου ο αριθμός του ρόστερ ανέρχεται στους οκτώ παίκτες καθώς ήρθε να προστεθεί στους Βουρνά, Σταθακόπουλο, Καραγγελή, Τσουλέα, Τσιμπούκη, Κεκερή και Κούτρα. Οι Καραγγελής και Τσουλέας πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Τέμενης κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Και επίσημα από την Τέμενη στον Γλαύκο/Έσπερο ο Γκάτζιος

Η Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Γκάτζιου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Protionline.gr πριν από λίγες ημέρες. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης ο 24χρονος πρώην (πλέον) αθλητής του Αστέρα Τέμενης ανέφερε πως σημαντική για την απόφασή του να επιλέξει την Ένωση ήταν “η συγκροτημένη προσπάθεια”, που είδε να γίνεται στην ομάδα “σε όλα τα επίπεδα, από την Ακαδημία και τις υποδομές ως την Ανδρική ομάδα, κάτι που δείχνει πως η Ένωση θέλει να παίξει σημαντικό ρόλο και φέτος στη Γ΄ Εθνική και γενικά τα επόμενα χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες” και πρόσθεσε για την ομάδα πως “έχει ένα πολύ καλό προπονητή, μια πολύ καλή και οργανωμένη Διοίκηση και θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια”. Ως προς τους στόχους του δήλωσε πως “Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση παράλληλα με την καλή πορεία της ομάδας, να έχουμε καλή εικόνα και ομαδικά και ατομικά στους αγώνες και να εξελιχθώ και σαν άνθρωπος και σαν αθλητής ακόμα μία χρονιά”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr