background img
banner
banner

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πολύ σοβαρή και υπεύθυνη η θέση»

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε την Τετάρτη 17 Ιουλίου δηλώσεις στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool με τον ηθοποιό και εκλεγμένο Ευρωβουλευτή με το κόμμα «Νίκη» να μιλάει ζωντανά από το Στρασβούργο μετά την ορκωμοσία στο Ευρωκοινοβούλιο για την πρωτοφανή αυτή εμπειρία, που έζησε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για την ορκωμοσία στην Ευρωβουλή

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο και όταν συμμετέχεις καταλαβαίνεις και τη σοβαρότητα, την κρισιμότητα της θέσεως, της οποίας σου έχει δοθεί. Είναι πολύ σοβαρή και υπεύθυνη η θέση, αλλά αν δεν έρθεις εδώ και αν δεν συμμετέχεις, όλα τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτό.

Σίγουρα, κάποιοι άλλοι που διατελούν δεύτερη θητεία τα συναισθήματά τους θα είναι λίγο πιο διαφορετικά, για εμάς τους νέους είναι πιο έντονα. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο ωραία είναι τα πράγματα εδώ και σε πιο κλίμα και πιο πλαίσιο. Αυτό που φαίνεται είναι ότι υπάρχει ένας πολιτισμός. Είμαστε σαν Εθνική ομάδα. Η συμπεριφορά όλων είναι πολύ φιλική.

Δεν είναι εύκολο εδώ να εγκατασταθείς και να δικτυωθείς και προσαρμοστείς, αν δεν έχεις την εμπειρία αυτή. Όσο λεπτομερώς και αν το περιγράψω, αν δεν έχετε έρθει εδώ να δείτε πως είναι η εμπειρία από μέσα – είναι όλα μια θεωρία. Πρέπει να κινείσαι γρήγορα, το ένστικτό σου να είναι σε μόνιμη επαγρύπνηση, να έχεις ανθρώπους και ομάδα έμπειρη, να ξέρει τη δουλειά, να ταχθεί μαζί σου, ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για την χώρα σου. Ο κάθε Έλληνας δεν έχει έρθει εδώ κομματικά », είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr