background img
banner
banner

Ξεκίνησε ενδυνάμωση στη Θύελλα Αιγίου

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ

Τον τρόπο για να λειτουργήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας ψάχνει ο προπονητής της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου, με αρκετά παιδιά να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αναζητείται έτσι η χρυσή τομή.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και το ζητούμενο είναι να μπουν βήμα – βήμα στα …βαθιά, αφού έχει μεσολαβήσει αρκετός χρόνος μακριά από την αγωνιστική δράση, όταν το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί τον Μάιο.

Και πρόγραμμα για τους … πρωινούς

Ο Κυριάκος Αθανασίου θα ξεκινήσει τα απογεύματα από τον Αύγουστο την προετοιμασία με όσους παίκτες έχει στην διάθεσή του και θα δίνει ατομικό πρόγραμμα για το πρωί, σε όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν το απογευματινό πρόγραμμα. Θα είναι δύσκολο σίγουρα για όλα τα σωματεία της περιοχής μας και όχι μόνο να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες με όλο το ρόστερ στην διάθεσή τους, αφού τα περισσότερα παιδιά βαρύνονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Συνάντηση Αθανασίου με γονείς της ακαδημίας Αβύθου

Η πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας με την Θύελλα Αιγίου να αναλαμβάνει τα τμήματα ακαδημίας της Αβύθου, προϋποθέτει συνάντηση ανάμεσα στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας και τους γονείς των παιδιών της Αβύθου. Έχει προγραμματιστεί συνάντηση ώστε να συζητηθούν λεπτομέρειες στην καλύτερη δυνατή λειτουργία της ακαδημίας Αβύθου για τη νέα σεζόν, κάτω από το βλέμμα των προπονητών της Θύελλας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr