background img
banner
banner

Ξεκίνησε ταξίδι στο άγνωστο στην Γ΄ Εθνική 2024-25

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Θέλουν να βλέπουν με αισιοδοξία το ποτήρι μισογεμάτο οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου με την απόκτηση της νέας διοίκησης, έστω και προσωρινής, αφού με τα προηγούμενα δεδομένα (διοίκηση Ευαγγελίου) υπήρχε αμφιβολία για το πόσο θα μπορούσε να αντέξει στις μεγάλες αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής.

Κάποιοι παράγοντες δεν θέλουν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και μαζί του οι οικονομικές απαιτήσεις, η οργάνωση με τον σωστό σχεδιασμό, το πλάνο σύμφωνα με το διαθέσιμο μπάτζετ, το οποίο καλό είναι να γνωστό εκ των προτέρων.

Ήρθαν λοιπόν στη διοίκηση άτομα που πιστεύουν ότι μπορούν να κρατήσουν γερά το τιμόνι του ιστορικού σωματείου και μας έχουν βάλει στην αναμονή για να χαρούμε τα κατορθώματά τους.
Στον Παναιγιάλειο δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει παίκτες, δεν έχει υποδομές, δεν έχει ακόμα την φυσική έδρα στην διάθεσή του.

Η ομάδα έχει βρεθεί να οδηγείται με μια διοίκηση με άγνωστα τα περισσότερα μέλη της, υπάρχει όμως η καθησύχαση ότι ακόμα ζει και αναπνέει.

Σε αθλητικό κέντρο η προετοιμασία στις αρχές Αυγούστου

Θετικό είναι το γεγονός ότι ύστερα από χρόνια (σύμφωνα με το νέο ΔΣ), ο Παναιγιάλειος θα ξεκινήσει την βασική προετοιμασία μακριά από το Αίγιο και σε καταλληλότερες συνθήκες θερμοκρασίας και αφοσίωσης στο αγωνιστικό κομμάτι σωματικής και τεχνικής βελτίωσης. Κίνηση της νέας διοίκησης που ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας και του πλάνου που θα ακολουθήσει για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Με τους πρώτους υπολογισμούς κοντά στις 10 Αυγούστου θα είναι σε θέση η ομάδα να αρχίσει την προετοιμασία της.

Πάλι προσωρινή η μελανόλευκη διοίκηση

Ακόμα δεν αλλάζει η προσωρινή σε κανονική διοίκηση. Σύμφωνα με τους διοικούντες στόχος είναι να τακτοποιηθεί πρώτα το χρέος, θέμα που κατατρώει την ομάδα και απομακρύνει πάσα ενδιαφερόμενο για να την υπηρετήσει διοικητικά.
Αν πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η κίνηση, τότε θα λυθούν και τα δεσμά που κρατούν τα τελευταία χρόνια φυλακισμένο τον Παναιγιάλειο.

Στόχος της νέας διοίκησης

Περισσότερα η νέα διοίκηση θα μας πει στη συνέντευξη τύπου. Πάντως σαν πρωταρχικός στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο, που θα είναι ανταγωνιστικό ύστερα από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα προηγηθούν.
Αυτό μας κατευθύνει σε ένα δυνατό μπάτζετ, αφού μόνο με άξιους παίκτες μπορεί να σταθεί στην κατηγορία κάθε σωματείο.

Ο κόσμος περιμένει να λάβει τα πρώτα πειστήρια

Πάντα συγκρατημένος για τις εξελίξεις που μπορεί να ακολουθήσουν, και με το δίκιο του, ο φίλαθλος κόσμος του Παναιγιάλειου, περιμένει με ανυπομονησία και αγωνία την επόμενη μέρα.
Περιμένει να δει την πρόοδο της ομάδας του και μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή στο νέο ξεκίνημα που μπαίνει στα σκαριά.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

Από τον Παναιγιάλειο ανακοινώθηκε το σχήμα που πήρε η νέα διοίκηση
Αναλυτικά:
Πρόεδρος: Παλαιολόγος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Τσιλήρας Αντώνης
Γενικός γραμματέας: Μπάστας Γεώργιος
Ταμίας Διοικητικού Συμβουλίου: Λαυρέντη Αγαθή
Έφορος υλικού: Κωσταρίδης Νικόλαος
Γενικός αρχηγός: Μπουσάι Έλβις
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:
Χρονόπουλος Κωνσταντίνος
Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος
Κρέτσης Δημήτριος»

Τι αναφέρει η αίτηση για την αλλαγή στο ΔΣ του Παναιγιάλειου

Με αίτηση προς το Πρωτοδικείο ο νομικός Σύμβουλος του ΠΓΣ Γιώργος Μπέσκος δήλωσε ότι τα μέλη που είχαν ψηφιστεί στην Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου παραιτήθηκαν αφού δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις οικονομικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου.

Οπότε με αφορμή την ανυπαρξία της διοίκησης μετά την παραίτηση, ο Γιώργος Μπέσκος ζήτησε τον διορισμό προσωρινής 9μελής διοίκησης, με ειδική εντολή να συγκαλέσει τα μέλη του σωματείου σε τακτική συνέλευση μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών από τη δημοσίευση της εκδοθησόμενης απόφασης και με θέμα ημερήσιας διατάξεως την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η νέα διοίκηση θα είναι υπεύθυνη για την ανάγκη προσωρινής αντιμετώπισης επειγουσών υποθέσεων, μέχρι την ανάδειξη αιρετού διοικητικού συμβουλίου.
Να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις και μεταγραφές αθλητών, καθώς και υποβολή δηλώσεων, παραστατικών, δικαιολογητικών συμμετοχής σε αγωνιστική κατηγορία στην Εποπτεύουσα αρχή, δεδομένο που παραπέμπει σε προσωρινή διοίκηση για να εκπροσωπηθεί το σωματείο στην Γ΄ Εθνική την περίοδο 2024-25.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr