background img
banner
banner

Ξεκινά η κινητοποίηση στην Αιγείρα / Ακράτα

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Ο Βασίλης Μπαλατής (φωτο), o νέος προπονητής στην Αιγείρα / Ακράτα, έχει ξεκινήσει να προτείνει στην διοίκηση ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις προσθήκες στο νέο ρόστερ.
Δεν θα λείπουν φυσικά από αυτή την λίστα ονόματα από την πρώην του ομάδα τον Ατλα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην προηγούμενη συνεργασία του, εμπιστεύεται απόλυτα με όλους όσους συνεργάστηκε και οι προτάσεις του για μεταγραφή στην ανατολική Αιγιάλεια θα εισακουστούν από τους περισσότερους κληθέντες να τον ακολουθήσουν.

Λιγότερες οι επιλογές  φιλικών αγώνων στην Αιγείρα / Ακράτα

Σαν μοναδικός εκπρόσωπος της Αιγιάλειας στην Α΄ κατηγορία, η Αιγείρα / Ακράτα θα πρέπει να ψάξει για δυνατά φιλικά παιχνίδια μακριά από την περιοχή μας, εξαιρώντας φυσικά τον Παναιγιάλειο.

Στο κλείσιμο των φιλικών της Αιγείρας / Ακράτας συμπεριλαμβάνεται και ο νομός Κορινθίας, κάτι που δεν θα συμβεί για πρώτη φορά, αφού τα τελευταία χρόνια διεξάγει φιλικά με Πανευρωσθινιακό, Αστέρα Δερβενίου, Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Στην μέχρι τώρα λίστα των φιλικών της περιλαμβάνεται και το παιχνίδι με την Θύελλα Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Έκλεισε προπονητή και ο Ηρακλής Πατρών

Μοναδικό σωματείο που ακόμα δεν έχει τακτοποιήσει τον πάγκο του στον όμιλο Αιγίου της Α΄ κατηγορίας είναι ο Αρης Πατρών.
Αντίθετα στον νεοφώτιστο Ηρακλή Πατρών έκλεισε η εκκρεμότητα της τεχνικής ηγεσίας με τον Αγγελο Χαρακίδα να είναι ο εκλεκτός και να καταλαμβάνει την θέση του Παναγιώτη Καρακίτσου.
Ο νέος προπονητής του Ηρακλή ήταν στον Ατρόμητο Λάππα, που αυτή την εποχή βρίσκεται σε μια προβληματική κατάσταση με άγνωστο τι θα επακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Αρχές Αυγούστου οι περισσότερες προετοιμασίες

Μια βδομάδα πίσω πήγε η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα συγκριτικά με πέρυσι, κάτι που είχαν ζητήσει αρκετά σωματεία από την ΕΠΣ Αχαΐας και τελικά τους έγινε η χάρη. Η Αιγείρα / Ακράτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ανάμεσα σε 5-10 Αυγούστου, αλλά στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και τα περισσότερα σωματεία της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στην Πάτρα βιάζονται να ολοκληρώσουν την λίστα των φιλικών αγώνων

Μπορεί στην Πάτρα να υπάρχει πλήθος επιλογών για φιλικά παιχνίδια, όμως η προτίμηση του αντιπάλου έχει να κάνει με τις αγωνιστικές δυνατότητες και τους στόχους που έχουν τεθεί από κάθε σωματείο.

Τα σωματεία που υπολογίζουν σε πρωταθλητισμό επιλέγουν ανάλογους αντιπάλους για να παίξουν πριν έρθουν τα επίσημα παιχνίδια. Για παράδειγμα η κυπελλούχος ΕΠΣΑ Θύελλα Πατρών που ξεκινά προετοιμασία στις 29 Ιουλίου, θα δώσει φιλικούς αγώνες ως εξής:

10/08 με Εθνικό Πατρών
13/08 με Πανμοβριακό
21/08 με Πήγασο
28/08 με Αχαιό
31/08 με Κεραυνό
04/09 με Αιγείρα / Ακράτα
07/09 με Ναυπακτιακό Αστέρα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr