background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το “4ο summer basketball camp” στην Ακράτα

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος summer basketball camp στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος», το οποίο διοργάνωσαν Ο Α.Ο. Ακράτα με το ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας και την Αντιδημαρχία ανατολικής Αιγιάλειας.

Ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου και σε αυτό συμμετείχαν συνολικά περίπου 30 παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Λόγω της ζέστης οι  ώρες διεξαγωγής ήταν 9 – 12:30 με τα παιδιά ηλικίας 6 – 14 χρονών να έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και όχι μόνο, καθώς φέτος το πρόγραμμα περιλάμβανε και χορό, ζωγραφική καθώς και επιτραπέζια παιχνίδια, συνδυάζοντας τη μάθηση με τη διασκέδαση.

Υπεύθυνοι του camp ήταν ο Δημήτρης Κατωπόδης και η γυμνάστρια Αργυρώ Αποστολοπούλου. Διδάχθηκαν τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες, ατομική άμυνα και βελτίωση, τελειώματα, πάσα, σουτ, ξεμαρκαρίσματα, βασική στάση, rebound και βελτίωση φυσικής κατάστασης και τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ζήλο στο πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί. Όλοι όσοι συμμετείχαν, τα παιδιά και οι γονείς, δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές του καμπ.

Μιλώντας στo Protionline.gr ο Δημήτρης Κατωπόδης τόνισε: “Περίπου 30 παιδιά για δύο εβδομάδες έπαιξαν και διασκέδασαν. Οι προπονήσεις διαρκούσαν 3:30 ώρες, κάτι που δοκιμάσαμε για πρώτη φορά φέτος λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Παρόλα αυτά η ενέργεια των παιδιών ήταν αστείρευτη. Υπήρξε άριστη συνεργασία με την γυμνάστρια Αργυρώ Αποστολοπούλου με το πρόγραμμα να έχει ως βάση βέβαια το μπάσκετ και τη γυμναστική, όμως ο χορός και η ζωγραφική είχαν τον δικό τους χώρο και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να χορέψουν”.

Το καμπ του Α.Ο. Ακράτα μετά από τέσσερις συνεχόμενες και επιτυχημένες διοργανώσεις αποτελεί πλέον θεσμό για την ανατολική Αιγιάλεια και ανανεώνει το ραντεβού με τα παιδιά για το επόμενο καλοκαίρι με το “5ο summer basketball camp”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr