background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε το Θουκυδίδειο τουρνουά «Sporteam Αίγιο 2024»

ΠΗΓΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Χαμός επισκεπτών για μια ακόμα φορά στην περιοχή μας για το τουρνουά «Sporteam Θουκυδίδειο Αίγιο 2024», το οποίο απασχόλησε μαζί με τα σωματεία της περιοχής μας πάρα πολλά άλλα σωματεία κυρίως από το Λεκανοπέδιο, ακόμα από νησιά και Αλβανία.

Υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 2000, παιδιά, συνοδοί, γονείς, εφ’ όσον η κάθε ομάδα που ερχόταν για ένα τριήμερο είχε τουλάχιστον τρία παιδικά τμήματα στην διάθεσή της και οι επισκέψεις συνεχίζονταν μέχρι να ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός κύκλος διάρκειας είκοσι ημερών.

Τα γήπεδα της Αιγιάλειας είχαν την τιμητική τους φιλοξενώντας αθλητές από άλλες περιοχές και πολλούς φιλάθλους που υπέμειναν την ζέστη για το θέαμα και τους πανηγυρισμούς.
Η αυλαία έπεσε το βράδυ της Κυριακής, σημαίνοντας την αναχώρηση των τελευταίων σωματείων που είχαν επισκεφτεί την Αιγιάλεια, κατακλύζοντας και τα ξενοδοχεία.

Επόμενο ραντεβού την περίοδο του Πάσχα, εποχή που επίσης αποκτά ζωντάνια το «Θουκυδίδειο» τουρνουά.

Ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και θα πρέπει ο Δήμος Αιγιάλειας να το κοιτάζει πάντα με σοβαρότητα, όσο αυτός ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών ενισχύει την οικονομία της περιοχής μας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr