background img
banner
banner

Πάει για μεγάλα πράγματα φέτος η Αχαϊκή

Με την ανανέωση του προπονητή Γιώργου Λαγού ξεκίνησε μια σειρά από εξελίξεις στην ιστορική ομάδα της Αχαγιάς.

Ο πρώην μελανόλευκος Μίλτος Μητρόπουλος (φωτο) επιστρέφει στην ομάδα της περιοχής του σαν Αχαγιώτης, οι ανανεώσεις στα «βαριά χαρτιά» της ομάδας καλά κρατούν και αναμένεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας να δούμε μια αρκετά βελτιωμένη σε όλους τους τομείς Αχαϊκή.

Το νέο προπονητή ψάχνει το Ζαβλάνι

Ο Γιάννης Σέρρος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ζαβλανίου. Οι νεοφώτιστοι στην Β΄ κατηγορία βρίσκονται τώρα σε αναζήτηση νέου προπονητή, κάτι που δεν είναι εύκολο, με τις απαιτήσεις να πολλαπλασιάζονται τώρα στην Β΄ κατηγορία, συγκρίνοντας την περυσινή σεζόν με την Γ΄ κατηγορία που αγωνιζόντουσαν οι πρωταθλητές.
Με τις καθιερωμένες εκατέρωθεν ευχές ολοκληρώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα σε Ζαβλάνι και Σέρρο, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται τώρα σε αναζήτηση νέας συνεργασίας.

Μετά τα Ψηλαλώνια κατεβαίνει και ο Ολυμπιακός Φίλων

Αρκετά κοινά σημεία συνδέουν τα Ψηλαλώνια τον Ολυμπιακό Φίλων, που ξεκίνησαν το περυσινό πρωτάθλημα σε 2ο και 1ο όμιλο Γ΄ κατηγορίας αντίστοιχα, όμως εγκατέλειψαν πριν τα μισά του πρωταθλήματος.

Το άλλο νέο κοινό τους χαρακτηριστικό, είναι ότι αποφάσισαν να παίξουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, έχοντας όμως νωρίτερα καλύψει τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Το δυσάρεστο όμως για τα δυο αυτά σωματεία, είναι ότι εκτός από το πρόστιμο των 50 ευρώ, θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα και με -5 βαθμούς. Το πάθημα γίνεται μάθημα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr