background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ετοιμάζεται για την δήλωση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στις 19 του μήνα λήγει η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτό βέβαια είναι κατά νου της προσωρινής διοίκησης.

Ο Παναιγιάλειος θα λάβει μέρος στο Εθνικό πρωτάθλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει το σενάριο να φύγει από την Γ΄ Εθνική και να πάει στην Α΄ κατηγορία. Το παράβολο είναι 500 ευρώ κι αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση που θα προσδιορίσει και το νέο διοικητικό σχήμα, το ποσό θα καταβληθεί από το υπάρχον προσωρινό ΔΣ.

Την ερχόμενη βδομάδα η Γενική Συνέλευση

Ο επιχειρηματίας Κώστας Τσιγκρής θα είναι μια από τις προσθήκες στο νέο ΔΣ και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην νέα Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί με περισσότερες πιθανότητες την ερχόμενη εβδομάδα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αφού χωρίς διοίκηση δεν ξεκινάει τίποτα σε κανένα σωματείο.

Ήδη στον Παναιγιάλειο οι εκκρεμότητες έχουν γίνει …βουνό. Για να κερδηθεί χρόνος, έχουν από τώρα ξεκινήσει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές και συζητήσεις για την ανάληψη της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Το μπάτζετ θα είναι αρκετά περιορισμένο σχετικά με την περυσινή σεζόν και το ρόστερ που θα ολοκληρωθεί θα έχει σαν πρώτο και βασικό σκοπό την παραμονή στην Γ΄ Εθνική.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr