background img
banner
banner

Προαύλιο ψυχαγωγίας για τους δημότες και το Δημοτικό Σχολείο Καμαρών

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Την ένταξη στο πρόγραμμα με τίτλο: «Προαύλιο ψυχαγωγίας στους Δημότες» και του Δημοτικού σχολείου Καμαρών αποφάσισε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Προβλέπεται άνοιγμα και λειτουργία του προαυλίου του σχολείου τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, κάθε απόγευμα 18:00 έως 22:00, όλες τις μέρες τις εβδομάδας (από Δευτέρα έως Κυριακή).

Η φύλαξη θα γίνεται από εθελοντές γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, με υπεύθυνη υλοποίησης τη Δημοτική Κοινότητα Καμαρών. Ελήφθη δε η σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του Σχολείου. Για την υλοποίηση του προγράμματος και αποκατάστασης φθορών υπεύθυνος θα είναι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρών.

Η υλοποίηση του προγράμματος στην Δημοτική Κοινότητα Καμαρών θα διεξαχθεί με τους όρους που θέτουν οι εγκύκλιοι του ΥΠΕΠΘ, με τις προϋποθέσεις: α) Μη παρεμπόδιση της λειτουργίας του Σχολείου, β) Αποκατάσταση ζημιών ή δαπανών που θα γίνουν κατά την χρήση των σχολικών χώρων, γ)καθαρισμός των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν με την ευθύνη και την φροντίδα του φορέα που θα εξυπηρετηθεί, δ) σεβασμός του χώρου του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr