background img
banner
banner

Σημαντική ενίσχυση με την απόκτηση του Χρήστου Κούτρα για τον Αστέρα Τέμενης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Αστέρας Τέμενης B.C. ανακοίνωσε τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή. Μετά τον Κεκερή απέκτησε και τον φόργουορντ Χρήστο Κούτρα (26 ετών, 1,96μ.), έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα της Αιγιάλειας στη θέση «3».

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δούκα και έχει αγωνιστεί σε Παγκράτι, Απόλλωνα Πατρών, Παναχαϊκή και Γλαύκο/Έσπερο. Επίσης έχει διατελέσει διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Ο 26χρονος πατρινός φόργουορντ ήταν ένας από τους στυλοβάτες της Παναχαϊκής μέχρι τον Ιανουάριο που αποχώρησε από τους ”ροσονέρι”, πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και με αξιόπιστο σουτ έξω από τα 6,75.

Η ομάδα της Τέμενης σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία και με το γκαρντ Φίλιππο Ροκανά από τον Γλαύκο/Έσπερο, αλλά και με έναν ακόμη παίκτη  που έπαιξε φέτος στη Γ΄ Εθνική και εκτός απροόπτου θα τους ανακοινώσει εντός της εβδομάδας.

Με την απόκτηση των δύο παραπάνω παικτών ο αριθμός του ρόστερ θα αυξηθεί στους εννέα καθώς θα προστεθούν στους Βουρνά, Σταθακόπουλο, Καραγγελή, Τσουλέα, Τσιμπούκη, Κεκερή και Κούτρα. Οι Καραγγελής και Τσουλέας πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Τέμενης κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν ο Αστέρας δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή ξένου παίκτη εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr