background img
banner
banner

Στο Αίγιο για διακοπές και προπόνηση, αθλητής από την αδελφοποιημένη πόλη Alba Julia της Ρουμανίας

Ο Δήμος Αιγιάλειας, ως γνωστόν, είναι αδελφοποιημένος με διάφορες πόλεις ανά την Ευρώπη. Μία από αυτές είναι και η πόλη Alba Julia της Ρουμανίας, η οποία αδελφοποιήθηκε το 2001 με τον τότε Δήμο Αιγίου.

Με αφορμή αυτή την αδελφοποίηση, ο κ. Ovidiu Hulea που εργάζεται στον Δήμο της Alba Julia επέλεξε την Αιγιάλεια για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αιγιαλείας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, μεταφέροντάς του δώρα και επιστολή από τον σημερινό Δήμαρχο της Alba Julia.

Παράλληλα, ο κ. Hulea, που αγωνίζεται στην ηλικιακή κατηγορία 55 + στο αγώνισμα του στίβου άλμα σε μήκος, ζήτησε αν υπάρχει γήπεδο και γυμναστήριο που θα μπορούσε να προπονηθεί. Άμεσα ο κ. Καλογερόπουλος τον έφερε σε επαφή με το βοηθό του και υπεύθυνο αθλητικών εκδηλώσεων κ . Χρήστο Τσερεντζούλια,  ο οποίος τον συνόδεψε σε προπονήσεις του στο Δημοτικό Στάδιο και στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αιγίου, προτείνοντάς του παράλληλα και μέρη της Αιγιάλειας για να προπονηθε

Ο κ. Hulea δήλωσε ότι ένιωθε σαν στο σπίτι του από τη φιλοξενία που έλαβε στη περιοχή μας και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα αξιοθέατα, τις παραλίες και το καλό φαγητό, δίνοντας υπόσχεση για ανταπόδοση της φιλοξενίας στο άμεσο μέλλον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr