background img
banner
banner

Συμφώνησε με Αστέρα Δερβενίου και ο Ανδρέας Τσεκούρας

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟ

Είχαμε προειδοποιήσει ότι οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από Αιγιάλεια σε Κορινθία, όλο και θα πυκνώνουν. Δυνατά σε αυτό το «κόλπο» έχουν βασικά εισαχθεί δυο σωματεία που είναι ο Αστέρας Δερβενίου και ο Πανευρωστινιακός, όχι τόσο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου που απέκτησε τον Γιώργο Καραΐνδρο.

Ήδη το σωματείο του Δερβενίου που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας, συνέταξε στη δύναμή του μέχρι τώρα τρεις παίκτες από την περιοχή μας και δεν θα σταματήσει εδώ.
Μετά τον τερματοφύλακα Νίκο Βίλλιο και τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, σειρά πήρε ο νεαρός επιθετικός Ανδρέας Τσεκούρας (φωτο).

Ο Τσεκούρας είχε παίξει στην Θύελλα Αιγίου, συνέχισε σε Παναιγιάλειο και Αιγείρα / Ακράτα, κατέληξε για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στο Δερβένι.

Κρατά Αιγιαλείς θέλει κι άλλους ο Πανευρωστινιακός

Στην περιοχή της Ευρωστίνης έχουμε ανανεώσεις συμβολαίων που αφορούν ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.

Πρώτος και καλύτερος ο Μίλτος Καλέλλης. Ο ποιοτικός μέσος που έπαιζε στην Αιγείρα και μετά στην Ένωση Αιγείρας / Ακράτας παραμένει εκεί για δεύτερη σεζόν, μαζί με τους άλλους παίκτες από την ανατολική Αιγιάλεια: Αντριαν Μάρκου, Νίκο Ζίζηλα, Κώστα Παππά, Αριστοτέλη Κριτακη, και Παναγιώτη Μυλωνά.

Ο Πανευρωστινιακός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και έχει ενοχλήσει παίκτες από την περιοχή μας όπως: Κανάγια, Σαλάι, Ντολάνι…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr