background img
banner
banner

Συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την συγκρότησή της η Αιγείρα / Ακράτα

Μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου, η Αιγείρα / Ακράτα εμπιστεύτηκε στον πάγκο της τον νεαρό και διψασμένο για διακρίσεις προπονητή Βασίλη Μπαλατή. Η συνέχεια είχε να κάνει με ανανεώσεις και μεταγραφές, με σκοπό το στήσιμο ενός δυναμικού ρόστερ που θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο τις δυσκολίες της Α΄ κατηγορίας. Πλήγμα για την Αιγείρα / Ακράτα είναι η στράτευση τριών ποδοσφαιριστών της, που είναι Ροδόπουλος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, γεγονός που ανεβάζει την ανάγκη στις μεταγραφικές κινήσεις. Από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους με το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, ήταν ο αρχηγός Δημήτρης Μαγγίνας, στη συνέχεια ο Γιώργος Κυρίκος, πρόσφατα ο Δημήτρης Ταρνάρης.

Μεταγραφές ουσίας

Στο μεταγραφικό μέτωπο οι κινήσεις της Αιγείρας / Ακράτας ήσαν μελετημένες, με ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένους παρά την μικρή τους ηλικία σε κάποιες περιπτώσεις.
Η αρχή έγινε από την γειτονική Κορινθία με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό – χαφ Γιάννη Ευφραιμόπουλο και τον επαναπατρισμό στην Αιγιάλεια του 25χρονου επιθετικού Κωνσταντίνου Ασπρούκου.
Στην γενέτειρά του μετά επέστρεψε ο 25χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Οικονομόπουλος, με παραστάσεις και στην Γ΄ Εθνική. Ακολούθησε ο 24χρονος μέσος Βασίλης Παπαγεωργίου από το Πάτραι και ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Μανέτας, που έπαιζε πέρυσι στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Από 21 Αυγούστου τα φιλικά

Στα επτά φιλικά προετοιμασίας που έχει «κλείσει» η Αιγείρα / Ακράτα, τα τέσσερα από αυτά είναι εκτός έδρας: Με Θύελλα Αιγίου 24/08, Πέλοπα Κιάτου 31/08, Θύελλα Πάτρας 04/09 και Ροΐτικα 14/09.
Στο γήπεδο της Ακράτας θα υποδεχτεί: Τον Αστέρα Δερβενίου 21/08, την Θύελλα Αιγίου 07/09 και τον Πέλοπα Κιάτου 11/09.

Ανακοινώνει προπονητή και ο Αρης Π.

Το τελευταίο σωματείο της Α΄ κατηγορίας στον όμιλό μας που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με προπονητή, είναι ο Αρης Πατρών.
Καθυστέρησαν πολύ τα πράγματα στην ιστορική ομάδα ύστερα από την παραίτηση του προέδρου Αρη Ρούσου και την ανάληψη αυτής από τον Μπαζάρογλου στις προ ημερών εκλογές.
Αρκετοί οι υποψήφιοι μεταξύ των οποίων τελευταία και ο Φώτης Φοής, αυτός όμως που έχει κερδίσει έδαφος για την τεχνική ηγεσία του Αρη Π., είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Αναζητεί ημερομηνίες και αντιπάλους για φιλικά η Θύελλα Αιγίου

Μέχρι τώρα η Θύελλα Αιγίου έχει εξασφαλίσει τρία φιλικά με ομάδες από την περιοχή μας.
Τα δυο είναι με την Αιγείρα / Ακράτα εντός στις 24/08 και εκτός στις 07/09, ενώ έχει προγραμματιστεί και ένα ακόμα φιλικό με την ΑΕ Καλαβρύτων, που θα γίνει στις 14/09 στο γήπεδο Πλαστήρα.

Αρχίζει προετοιμασία ο Κεραυνός

Από τις πρώτες ομάδες που μπαίνουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους ο Κεραυνός. Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας σήμερα Δευτέρα κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Ανδρούτσου.
Ιδιαίτερα ισχυρό και φέτος το γειτονικό σωματείο με την διατήρηση του περυσινού βασικού ρόστερ, σημαντικές προσθήκες ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του πρώτου σκόρερ Γιάννη Σπανού από τον Αρη Π.

Στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη Super League 2 ο Φωκαΐδης

Σε ομάδα της γενέτειράς του (Κατερίνη) θα αγωνιστεί για την ερχόμενη σεζόν ο πρώην 25χρονος μελανόλευκος επιθετικός Θάνος Φωκαΐδης. Έχει αγωνιστεί εκεί και στο παρελθόν ο Φωκαΐδης, όπως επίσης σε Πιερικό, Παναργειακό, Απόλλωνα Πόντου, αλλά και εξωτερικό. Ένα μικρό χωριό χωρίς ποδοσφαιρική παράδοση, βρέθηκε ξαφνικά στην Super League 2, έχοντας μπροστάρη και οδηγό τον Βαγγέλη Μόρα.

Ο Φωκαΐδης καλείται κι αυτός να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο των κατοίκων, κάτι που δεν έχουν ακόμα καταφέρει ομάδες με ιστορία και πολυετή παρουσία στον ποδοσφαιρικό χώρο, αλλά ένα χωριό με 500 κατοίκους και με έτος ίδρυσης του σωματείου το 1951.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr