background img
banner
banner

Σχηματίστηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ του Παναιγιάλειου

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Περισσότερο τυπικά γίνονται οι αρχαιρεσίες για ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού αυτό απαιτείται από τον νόμο και με την απαραίτητη παρουσία Νομικού Εκπροσώπου.
Είχε προαποφασιστεί να είναι στην προεδρική θέση ο Βαγγέλης Ευαγγελίου και στη συνέχεια μοιράστηκαν οι υπόλοιποι ρόλοι των συμμετεχόντων στο νέο ΔΣ του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά:
Πρόεδρος: Ευάγγελος Ευαγγελίου (φωτο)
Αντιπρόεδρος: Κώστας Τηλιγάδης
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μπάστας
Ταμίας: Νικόλαος Μαραγκός
Γεν. Αρχηγός: Ιωάννης Μπαλτιμάς
Έφορος: Νικόλαος Κωσταρίδης

Μέλη
Γρηγόρης Παλούμπης
Κωνσταντίνος Χρονόπουλος
Αγγελος Παπαγιαννόπουλος

Εξελεγκτική Επιτροπή
Κολοκυθάς Κωνσταντίνος
Τρίψας Βασίλειος
Χριστόπουλος Γεώργιος

Ετοιμάζεται ο φάκελος για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα συνεχίσει και φέτος ο Παναιγιάλειος, που υποχρεούται να έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμπεριληφθεί στους τέσσερις ομίλους των 18 ομάδων, πριν την κατάρτισή τους που θα πραγματοποιηθεί από τη νέα Ε.Ε. που θα προκύψει από τις εκλογές της ΕΠΟ.
Ο γενικός γραμματέας Γιώργος Μπάστας συν τοις άλλοις θα πρέπει να έχει έτοιμη και την λίστα με όλα τα στοιχεία των εκλεγέντων στο νέο ΔΣ, απαραίτητη προϋπόθεση στον φάκελο συμμετοχής.

Αποπληρωμή χρέους

Πριν κατατεθούν τα 500 ευρώ της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, θα πρέπει τα σωματεία να έχουν εξασφαλίσει πρώτα την βεβαίωση μη οφειλής.
Οπότε το ΔΣ του Παναιγιάλειου καλείται να πληρώσει τα 968 ευρώ από το πρόστιμο με τον Παναργειακό.
Το υπόλοιπο χρέος μαζί με αυτό του Δημήτρη Ανδριόπουλου δεν προσμετράται ακόμα και δεν απασχολεί προς το παρόν το Αιγιώτικο Σωματείο.

Σε διαπραγματεύσεις χωρίς καθυστέρηση για προπονητή παίκτες

Ο περιορισμένος χρόνος δεν αφήνει περιθώρια για πολλές κουβέντες. Οι διαπραγματεύσεις που ξεκινούν για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας και του ρόστερ θα είναι άμεσες και χωρίς πολλά – πολλά.
Ήδη με τους παίκτες που συνεργάστηκαν και υπάρχει μια εικόνα για την ποιότητα και την αξία τους θα γίνει η αρχή στην στελέχωση του ρόστερ, με τις παράλληλες προτάσεις που έχουν έρθει στην ομάδα από μάνατζερς.

Επαφή με χορηγούς

Από τη διοίκηση πηγάζει αισιοδοξία ύστερα από τις πρώτες επαφές που ξεκίνησαν με χορηγούς για να βοηθήσουν την ομάδα. Στην πορεία θα ακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις με ενδεχόμενους χορηγούς για την ενίσχυση του μελανόλευκου ταμείου.

Στόχος η παραμονή

Και πέρυσι η παραμονή ήταν ο πρώτος στόχος του Παναιγιάλειου, άσχετα αν με κάποια καλά αποτελέσματα γεννήθηκε η σκέψη για κάτι περισσότερο.
Το μειωμένο φετινό μπάτζετ δεν μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλες απαιτήσεις, αφού τα πράγματα ήδη είναι δύσκολα με τον επαναληπτικό υπεράριθμο υποβιβασμό.

Πρώτα έξοδα ντύσιμο, υλικό και προκαταβολές

Για την κάλυψη των άμεσων πρώτων εξόδων κινείται για να τακτοποιήσει το νέο ΔΣ, αφού δεν υπάρχει ρουχισμός, υλικό και θα πρέπει επίσης να καταβληθούν προκαταβολές στους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα.
Σύμφωνα με την διοίκηση το κόστος αυτό αγγίζει το 20% του συνολικού μπάτζετ που θα χρειαστεί για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr