background img
banner
banner

“Τα μυαλά που κουβαλάς 2” και “Φόνισσα” στο Σινέ Δροσιά στα Σελιανίτικα

Για άλλη μία χρονιά το Σινέ – Δροσιά στα Σελιανίτικα προσφέρει πλούσιο θέαμα με ταινίες πρώτης επιλογής, που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους.

Το θερινό σινεμά στα καλύτερά του, παρουσιάζει αυτό το τριήμερο (Παρασκευή 19/, Σάββατο 20/7 και Κυριακή 21/7) δύο ταινίες, την παιδική “Τα μυαλά που κουβαλάς 2” στις 21:15 και την “Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα, με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στις 23:15.

Τα μυαλά που κουβαλάς 2 – ‘Ωρα Προβολής 21:15

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας»

Φόνισσα – Ώρα Προβολής 23:15

Με φόντο μία τοποθεσία του προηγούμενου αιώνα, η κλασική ιστορία της Χαδούλας μεταφέρεται στο παρόν, επιχειρώντας να φέρει στο φως αλλά και να γιατρέψει το διαγενεαλογικό τραύμα που διέπει την ελληνική κοινωνία. Το σκηνοθετικό εγχείρημα της Εύας Νάθενα, εμπνευσμένο από το διαχρονικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, αποτελεί μια κινηματογραφική προσέγγιση πάνω στην τραγική ηρωίδα «Φόνισσα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr