background img
banner
banner

Τα πουρνάρια γλίτωσαν 85χρονο από τον γκρεμό…

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Εκτροπές οχημάτων και τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας. Η Τροχαία του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου χρειάστηκε να επέμβουν, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα…

Μετωπική σύγκρουση στην οδό Κορίνθου

Στην πρώτη περίπτωση το Σάββατο 20 Ιουλίου λίγο μετά τις 6.00 το πρωί, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην οδό Κορίνθου, στο ύψος των Αγ. Αναργύρων.

Ένας 78χρονος οδηγός από την Ακράτα ερχόμενος προς το Αίγιο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε πάνω σε ένα αγροτικό Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Πίσω του «καρφώθηκε» δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός, στην προσπάθεια του να αποφύγει την εμπλοκή.

Όλοι χτύπησαν ελαφρά ευτυχώς, όμως οι υλικές ζημιές ήταν πολλές και οι εμπλεκόμενοι μετέβησαν στο νοσοκομείο είτε για βραχεία νοσηλεία είτε για διεξοδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τυχερός στην ατυχία του

Την Κυριακή 21 Ιουλίου, περί της 11.00 το πρωί, ένας 85χρονος που κινείτο στο Καθολικό Δ.Ε. Διακοπτού προς τον οικισμό Κάστρο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο οδηγήθηκε στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε σε πουρνάρια, ενώ ακριβώς κάτω και στα δεξιά του οχήματος, ήταν γκρεμός…

Ο ηλικιωμένος που είχε έρθει από την Αθήνα, διαμένει στην περιοχή. Οι οικείοι του διαπίστωσαν πως καθυστέρησε να επιστρέψει και όταν τον αναζήτησαν, τον εντόπισαν μέσα στο όχημά του σε σημείο που δεν απέχει πολύ από το σπίτι του.

Τότε εκλήθησαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, καθώς και διασώστες της ΕΜΑΚ Πάτρας οι οποίοι ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Μάλιστα, οι πυροσβέστες μερίμνησαν ώστε να κοπούν βάτα και πουρνάρια για να είναι εφικτή η έξοδος του ανθρώπου από το όχημα.

Ο 85χρονος είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ώστε να εξεταστεί και να διαπιστωθούν τα αίτια της εκτροπής του οχήματός του.
Θεωρείται πάντως τυχερός στην ατυχία του καθώς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν τα πουρνάρια δεν είχαν κρατήσει το όχημα και είχε καταλήξει στον γκρεμό.

Εκτροπή στη Νέα Εθνική Οδό

Τέλος, το βράδυ της ίδιας ημέρας, σημειώθηκε εκτροπή οχήματος στο 169ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού, εκεί όπου εκλήθη η Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, καθώς η οδηγός του οχήματος είχε εξέλθει μόνη της και δεν υπήρξε τραυματισμός.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr