background img
banner
banner

Τελειώνει και ο Αχιλλέας την Κυριακή με την ακαδημία

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΑΒΟΥΡΛΗ

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Καμαρών, θα βάλει και ο Αχιλλέας τέλος στα παιδικά του τμήματα, που θα συνοδευτεί με την καθιερωμένη τελετή λήξης της ακαδημίας.
Θα προηγηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς.

Στη συνέχεια θα δοθούν βραβεία και αναμνηστικά μετάλλια και φυσικά η γιορτή θα ολοκληρωθεί με …ψητά.

Η διοίκηση του σωματείου των Καμαρών μαζί με την τεχνική ηγεσία έχουν δώσει σημασία στην λεπτομέρεια για να ακολουθήσει ακόμα μια επιτυχημένη γιορτινή ατμόσφαιρα για τους νεαρούς αθλητές, που θα έχουν τη συνοδεία των γονιών.

Θετική η συνεργασία ακαδημιών Αχιλλέα – Κεραυνού Αγ. Βασιλείου

Σε θετικά αποτελέσματα εξελίχθηκε η ένωση ακαδημιών του Αχιλλέα Καμαρών με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Αυτό φάνηκε και από την πορεία που διεγράφη στα παιδικά πρωταθλήματα και δεν αποκλείεται να δούμε σύμπραξη των δυο σωματείων και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χωρίς Ραμαντάνη τη νέα σεζόν

Ο επιθετικός του Αχιλλέα Παναγιώτης Ραμαντάνης (φωτο)είχε προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην περυσινή σεζόν. Η βασική του δουλειά όμως είναι γυμναστής και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο του Δαβουρλή.

Κλείνουν τρία Ενωσιακά γήπεδα για έργα

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται στα σωματεία που χρησιμοποιούσαν τα γήπεδα: Ρίου, Ζαρουχλεΐκων και Βραχνεΐκων.

Τα συγκεκριμένα γήπεδα θα κλείσουν για να πραγματοποιηθούν έργα βελτίωσης, γεγονός που θα στείλει στην αναζήτηση αρκετές ομάδες που τα λειτουργούσαν για τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Στον αντίποδα φέτος ύστερα από πολλά χρόνια θα λειτουργήσει το γήπεδο του Τριταιϊκού στο Σταυροδρόμι. Γεγονός που έκανε πιο εύκολη την θετική απόφαση συνεργασίας του προπονητή Θανάση Κατσαντούλα με τον Τριταιϊκό.

Διοικητικό θέμα αντιμετωπίζει ο Αετός Ρίου

Ύστερα από την αποχώρηση του προέδρου Βασίλη Βάλαρη, στον Αετό Ρίου είχε δηλώσει ότι θα τον αντικαταστήσει ο υπεύθυνος ακαδημίας Στέφανος Καρβέλης.
Στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη και το πρόβλημα στη διοίκηση του Αετού λαμβάνει προεκτάσεις.

Αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ακολουθήσουν δυο λύσεις για τον Αετό Ρίου. Η μια είναι να καταθέσει την σφραγίδα στο Πρωτοδικείο και η άλλη να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, εφ΄ όσον αρκετοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από το ρόστερ.

Τι θα αποφασιστεί στην Φλόγα Κ. Καστριτσίου;

Ένα ακόμα σωματείο που παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες για να παραμείνει στην ενεργό δράση, είναι η Φλόγα Κ. Καστριτσίου.
Ολοκλήρωσε πέρυσι το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας στον όμιλο Αιγίου στην 4η θέση, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον και κάποιο πλάνο για να δηλώσει συμμετοχή στη νέα Γ΄ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr