background img
banner
banner

Τελειώνει με το νέο Δ.Σ. ο Παναιγιάλειος

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Έχοντας σαν τελική ημερομηνία κατάθεσης ενδιαφέροντος για υποψηφιότητες στο ΔΣ του Παναγιάλειου σήμερα Παρασκευή, η επόμενη πράξη για την ομάδα της πόλης μας είναι η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Επιμελητήριο Αιγίου. Την ίδια μέρα θα σχηματιστεί το νέο ΔΣ, το οποίο λογικά θα αποτελείται από μέλη της προσωρινής διοίκησης, στα οποία θα προστεθεί σίγουρα ο επιχειρηματίας Κώστας Τσιγκρής.

Από εκεί και πέρα έχουν προηγηθεί επαφές από την διοίκηση του Παναιγιάλειου με ντόπιους και όχι μόνο επιχειρηματίες, το ενδιαφέρον των οποίων θα φανεί με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση, μέσα από την οποία θα είναι σε θέση να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, από όσα διαδραματιστούν πριν την έναρξη της διαδικασίας των αρχαιρεσιών.

Πήγε με την ύστατη λύση ο Παναιγιάλειος

Όπως έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό η κατάσταση και μετά τις δυο άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις, η συγκεκριμένη μελανόλευκη κίνηση ήταν η μοναδική που θα μπορούσε να διατηρήσει τον Παναιγιάλειο στο ύψος του και το αγωνιστικό προσκήνιο.
Στο Αιγιώτικο σωματείο απαιτούνται πολλά για να σταθεί ξανά για τα καλά στα πόδια του και δεν χρειάζονται βιασύνες που όπως έχουμε δει το οδηγούν σε βήματα πίσω.
Μαζί με μια καλή οργάνωση και προγραμματισμό, μπορούν στην πορεία να λυθούν τα οικονομικά θέματα και ο τρόπος που θα μπουν οι υποδομές.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου για την Γενική Συνέλευση

Το κείμενο της πρόσκλησης του Παναιγιάλειου για το απόγευμα της Δευτέρας αναφέρει:
“Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Ο Παναιγιάλειος ΓΣ καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 18:30, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας, Παράρτημα Αιγίου, που βρίσκεται στην οδό Ελίκης 24.
Θέματα
1 Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
2 Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής
Η κατάθεση των υποψηφίων θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου: panaigialeiosfc@hotmail. gr
Δικαίωμα παρουσίας και ψήφου θα έχουν μόνο τα ταμειακά εντάξει μέλη.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα από 19:30-21:30.”


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr