background img
banner
banner

Τελειώνουν σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής Γ΄ Εθνικής

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

Έχουμε τις γνωστές παραιτήσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπως Ιάλυσου, Ελλοπιακού, δεν ξέρουμε όμως αν σήμερα το βράδυ προκύψουν τίποτα άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.
Σε πολλά σωματεία ο …μαραθώνιος κρατούσε μέχρι τελευταία ώρα για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να είναι διαθέσιμο τουλάχιστον το ποσό 500 ευρώ για την δήλωση συμμετοχής, αν δεν υπάρχουν άλλες αποφάσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τέσσερις όμιλοι θα αποτελούνται από 18 σωματεία έκαστος και χαρά σ’ αυτούς που περιμένουν με προτεραιότητες για την κατάληψη τυχόν θέσεων που θα χηρέψουν.

Σε άλλα μέτωπα στρέφεται ο Παναιγιάλειος

Στον Παναιγιάλειο το θέμα της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα έκλεισε επιτυχώς και πλέον η διοίκηση κοιτάζει τα επόμενα φλέγοντα θέματα.

Ο προπονητής θα είναι αυτός που μαζί με τη διοίκηση θα ξεκινήσει το «πλάσιμο» του νέου ρόστερ, που σημαίνει ότι από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα καταφτάνουν και οι πρώτες ειδήσεις από το μεταγραφικό μέτωπο.

Μάλιστα με πρωτοβουλίες της διοίκησης που καταλήγει μέχρι την Κυριακή για το νέο προπονητή, έχουν αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές ανάγκες της Γ΄ Εθνικής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr