background img
banner
banner

Υποσχέσεις και για την ερχόμενη σεζόν από τους «μικρούς» | ΦΩΤΟ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Στο …έμπα του Ιουλίου την περασμένη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η σεζόν για τα παιδικά τμήματα του Αστέρα, μέσα από μια όμορφη εκδήλωση στο γήπεδο της Τέμενης. Παρουσία γονιών και φιλάθλων οι νεαροί αθλητές έβαλαν τις τελευταίες τους …πινελιές με όμορφες ενέργειες στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν των απονομών. Μετάλλια και κύπελλα μοιράστηκαν οι μικροί για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους στα πρόσφατα τουρνουά, αλλά και στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Το Δ.Σ. για την γιορτή λήξης των Ακαδημιών

Φανερή η ικανοποίηση της διοίκησης του Αστέρα για την επιτυχία της εκδήλωσης, που μεταξύ άλλων ανακοίνωσε: «Σε μια καθιερωμένη γιορτή που σκοπό έχει να αποδοθούν τιμές σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν έχοντας παράλληλα και τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, ολοκληρώθηκε ο φετινός αγωνιστικός κύκλος των παιδικών μας τμημάτων σε επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια.

Οι προπονητές της ομάδας μας Αντώνης Μπάλας και Άρης Πατσόπουλος μίλησαν στους αθλητές για τα συμπεράσματα της χρονιάς και στους γονείς για τους στόχους που επιτεύχθηκαν την χρονιά που τελείωσε, αλλά και για την ερχόμενη χρονιά, αφού και οι δύο ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Αστέρα Τέμενης.

Παρόντες από την Διοίκηση ο Πρόεδρος, ο Ταμίας και το μέλος Κοι Παπαδόπουλος, Κουτρόπουλος και Σπύρος Χριστόπουλος που ευχήθηκαν σε όλους Καλό Καλοκαίρι, ενώ ανανέωσαν Το ραντεβού για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Η γιορτή έκλεισε με αναψυκτικά και γλυκα, προσφορά του Πάνου Κουτρόπουλου.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr