background img
banner
banner

A.O. AIΓΙΑΛΕΩΝ: Ανανέωσαν Βασιλάκος, Λιβαθηνός, αποχώρησαν Ρουμελιώτης και τρεις παίκτες

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Βασιλάκο και τον Γιάννη Λιβαθηνό, που αποτελούν δύο από τους “στυλοβάτες” των “λιονταριών” στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Ο πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός, όντας διεθνής παίκτης, πρωταθλητής Ελλάδος και με πολυετή θητεία στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, θα ενισχύσει την ομάδα για ακόμη μία χρονιά, με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία του, την παραδειγματική του αφοσίωση και το ανεξάντλητο πάθος του για το άθλημα.

Όσο αφορά στον Κωνσταντίνο Βασιλάκο, ο ακραίος και αρχηγός του Α.Ο. Αιγιαλέων συνεχίζει για 8η συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία με το σύλλογο. Με την εμπειρία και την αθλητική του παιδεία έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί άξια στην θέση του αρχηγού και να οδηγήσει την ανδρική ομάδα για άλλη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League. Η “οικογένεια” του συλλόγου, με σχετική ανακοίνωση, εύχεται και στους δύο καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Ρουμελιώτη και τους αθλητές Γιάννη Χασάπη, Νίκο Μαυραγάνη και Γιώργο Σύρο. Τους ευχαριστεί θερμά για την πολυετή συνεργασία και προσφορά τους στην ομάδα, και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2024 -25 και οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα είναι ακόμη πιο υψηλοί σύμφωνα με το ρόστερ που θα δημιουργηθεί.

Με 10 ομάδες το νέο πρωτάθλημα της Pre League volley Ανδρών

Στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ο.ΠΕ. οριστικοποιήθηκε ο χάρτης των πρωταθλημάτων βόλεϊ ανδρών, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025, με την Καλαμάτα ΄80 να μετέχει οριστικά στην Pre League μετά τον υποβιβασμό της από τη Vooley League.

Tο σενάριο, η ομάδα της Μεσσηνίας να παραμείνει μέσω αναδιάρθρωσης στην πρώτη κατηγορία, δεν πήρε “σάρκα και οστά” και έτσι επιστρέφει στην Pre League όπου θα είναι και πάλι αντίπαλος του Α.Ο. Αιγιαλέων.

Ανεξαρτήτως κατηγορίας η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωσή εκφράζει την ικανοποίησή της από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρώτη ιστορική συμμετοχή της στο επαγγελματικό βόλεϊ και διατηρεί άσβεστη την φιλοδοξία για νέες επιτυχίες και ανάπτυξη. “Δουλεύοντας μεθοδικά και στοχευμένα η διοίκηση του συλλόγου, όλο αυτό το διάστημα έχοντας σχεδιάσει και οραματιστεί για το μέλλον, έχει ήδη ολοκληρώσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά, και κινείται για περεταίρω ενίσχυση και οργάνωση έξω αγωνιστικά. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Καλαμάτα 1980 εκφράζουν την απεριόριστη τους εκτίμηση στους φιλάθλους μας που κατακλύζουν το γήπεδο μας και μας στηρίζουν δυναμικά, κατακτώντας με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση σε παρουσία κόσμου σε όλη τη χώρα, και δεσμεύονται να ικανοποιήσουν την εμπιστοσύνη τους με νέες επιτυχίες” , αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η Pre League, θα ξεκινήσει στις 2/11/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 5/4/2025 και θα διεξαχθεί με 10 ομάδες όπως αναγράφει η σχετική προκήρυξη. Τις ΑΕΚ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΣ ΑΡΗ, ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΑΣ ΠΑΝΕΥΘΡΑΪΚΟ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ΧΑΝΘ. Θυμίζουμε, ότι πέρυσι λόγω της αποχώρησης του Κέρκη Σάμου, στην κατηγορία παρέμειναν εννέα ομάδες και κάθε αγωνιστική μία είχε ρεπό. Με 10 ομάδες θα διεξαχθεί και η Volley League, με το ενδεχόμενο να αυξηθούν σε 12 τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr