background img
banner
banner

«Πολύ καλά θυμάμαι Θεόδωρε»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕΚ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Συνεχίζεται η προεκλογική αντιπαράθεση για το Επιμελητήριο Αχαΐας με τον Αρίστο Τηλιγάδη να εκδίδει ανακοίνωση – απάντηση με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θεόδωρου Λουλούδη αναφέροντας ότι:

“Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Ράδιο Αίγιο και σε συνέχεια δημοσιεύματος της εφημερίδας Πελοπόννησος, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, με τίτλο: «Τι δεν θυμάσαι φίλε Αρίστο Τηλιγάδη;», ο ενδιαφερόμενος για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Θεόδωρος Λουλούδης αναφέρθηκε και πάλι στο πρόσωπό μου και στη θέση μου ως Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας.
Έθεσε αρκετά ζητήματα και πρέπει να του απαντήσω τα εξής:

1. Επιχείρησε ο κ. Λουλούδης και με το δημοσίευμα και με όσα είπε στην δημοσιογράφο κα Πέπη Σπηλιωτοπούλου, να «αποδείξει» ότι ενδιαφέρεται για την Αιγιάλεια επειδή, λέει, «έκανε συνέδρια στην Αιγιάλεια με θέματα για την περιοχή». Καταρχήν τα συνέδρια που έκανε δεν τα έκανε ως «κοινωνική προσφορά» για την Αιγιάλεια και λόγω του ενδιαφέροντός του για την περιοχή. Τα έκανε επαγγελματικά και απ’ όσο γνωρίζω (εκείνος μπορεί να απαντήσει καλύτερα) ζητούσε και έπαιρνε αρκετά χρήματα ως Χορηγίες από Φορείς και ιδιώτες για αυτά τα συνέδρια. Άλλωστε, γνωρίζω πως τα έσοδα από τέτοιου είδους συνέδρια ήταν βασικό οικονομικό βοήθημα για τις επιχειρήσεις του κ. Λουλούδη. Άρα πολύ καλά έκανε ο ίδιος και η δική μου παρουσία σε αυτά τα συνέδρια, πέραν της θεματολογίας που είχαν, ήταν και για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Τα συνέδρια λοιπόν έγιναν και γίνονται γιατί αυτή είναι η δουλειά του κ. Λουλούδη και γιατί του προσφέρουν έσοδα. Δεν αποτελούν τεκμήριο ενδιαφέροντος για τις περιοχές στις οποίες τα κάνει, γιατί τότε θα πρέπει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την περιοχή της Κομοτηνής όπου εσχάτως έχει επεκτείνει τις συνεδριακές δράσεις του…

2. Ζήτησε, μεταξύ άλλων, απολογισμό για όσα έγιναν στην Αιγιάλεια και όσα έπραξα εγώ ως Αντιπρόεδρος. Ας μην βιάζεται. Θα υπάρξει πλήρης απολογισμός και κατά την προεκλογική περίοδο θα καταλάβουν όλοι οι επιχειρηματίες τι κάναμε εμείς και το Επιμελητήριο για την Αιγιάλεια και συνολικά για την Αχαΐα.

3. Τέλος, τόλμησε ο κ. Λουλούδης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη να αναφέρει επί λέξη πως εγώ και η παράταξή μας «Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση πήραμε τις ψήφους των επιχειρηματιών και «τις δώσαμε δώρο στον κ. Μαρλαφέκα παίρνοντας αντίδωρο την Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου». Η αναφορά του αυτή είναι πρωτοφανής και προκλητική. Καταρχήν γιατί ο κ. Μαρλαφέκας και η παράταξή του είχαν τη δυνατότητα με το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών να διοικήσουν αυτοδύναμα το Επιμελητήριο και χωρίς τις έδρες της δικής μας παράταξης. Το γεγονός ότι δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχει στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και η παράταξη της Αιγιάλειας, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του κ. Μαρλαφέκα για την περιοχή και για την εκπροσώπηση της Αιγιάλειας στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Άρα, πάλι λάθος κάνει ο κ. Λουλούδης και εκτίθεται. Και μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς στην παράταξη αυτή, που έχει μια ιστορία, δεν έχουμε μάθει τα πάντα να τα βάζουμε στη λογική του κέρδους, των δώρων και των…αντίδωρων. Αυτή είναι και η διαφορά την οποία προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Λουλούδης.
Εμείς δηλαδή, δεν κάνουμε «δουλειές» επ αμοιβή και μετά υποστηρίζουμε ότι παράγουμε έργο για την περιοχή. Κάνουμε το αντίθετο. Αφήνουμε τις δουλειές και τις επιχειρήσεις μας για να ασχοληθούμε με τα κοινά και να προσφέρουμε. Άρα προφανώς και διαφέρουμε με τον κ. Λουλούδη!

Με Εκτίμηση
Αριστείδης Τηλιγάδης
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας & Επικεφαλής Π.Α.Ε.Κ.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr