background img
banner
banner

Άφησε καναπέ και βιβλία στην παραλία…

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΕΡΕΥΝΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πλήρες… αναγνωστήριο εναπόθεσε άγνωστος (;) σε κάδο στο πάρκινγκ σε μία δημοφιλή παραλία της Αιγιάλειας στην Πούντα και συγκεκριμένα στο κατάστημα «Κοράλ». Έκπληκτοι οι άνθρωποι της Υπηρεσίας Καθαριότητας είδαν έπιπλα με καναπέ και πολλά βιβλία πεταμένα με προφανή πρόθεση να τα ξεφορτωθεί όπως – όπως.

Πλην όμως, ο δράστης έχει πετάξει αρκετά στοιχεία που είναι πιθανόν να τον «προδώσουν». Η Υπηρεσία Καθαριότητας μελετά τα στοιχεία και τον αναζητά. ΄΄Για άλλη μία φορά κάποιος λειτούργησε με περίσσιο θράσος και φρόντισε να αμαυρώσει παραλία με φυσική ομορφιά και αυξημένη επισκεψιμότητα, αφήνοντας ό,τι περιττό γι’ αυτόν υπήρχε στον χώρο του. Τα στοιχεία εξετάζονται και εφόσον εντοπιστεί ο δράστης θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις΄΄, είπε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος.

Αναφορικά με την έκταση του φαινόμενου της παράνομης εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, ανέφερε πως συχνά πυκνά παρατηρούνται σε διάφορα σημεία κοντά σε κάδους και ότι ο δήμος λαμβάνει τα μέτρα του με αστυνόμευση ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει, ενώ προχωρά σε εξέταση των στοιχείων, ούτως ώστε σε κάθε περίπτωση να εντοπίζει τους υπαίτιους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr