background img
banner
banner

Ήρθε 3η μεταγραφή στον Παναιγιάλειο ο Κολομβιανός Κρουζ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήταν η πρώτη μεταγραφή στον φετινό Παναιγιάλειο με νέα διοίκηση και τρέξιμο προς πάσα κατεύθυνση.΄Ήδη η διοίκηση μιλά με ακόμα τρεις τερματοφύλακες για να έρθει ένας ακόμα τουλάχιστον για να συμπληρώσει τον Μανουσάκη, μεταξύ των οποίων και τον Αιγιώτη Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η συνέχεια στο μεταγραφικό προσκήνιο πραγματοποιήθηκε με τον 18χρονο νεαρό στόπερ του Αρη Πατρών Μπάμπη Σταθόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν πρώτα στα παιδικά τμήματα της Παναχαϊκής, προοριζόταν για την Πατρινή ομάδα, προτίμησε την πρόταση του Παναιγιάλειου.

Δύναμη και εμπειρία στην άμυνα με Μουριέλ Κρουζ

Ο 35χρονος Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός Juan Μuriel Cruz αποτέλεσε την 3η προσθήκη στο έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου, έχοντας γνώση για την αξία του αφού εκτός από Κολομβία και Βενεζουέλα, είχε αγωνιστεί στην χώρα μας με την ομάδα της Ηλιούπολης στην Super League 2.

Για τον Κολομβιανό αμυντικό η διοίκηση του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό Muriel Cruz.
Ο 35χρονος Μuriel Cruz θα ενισχύσει την οπισθοφυλακή της ομάδας, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε ομάδες τόσο στην Κολομβία όσο και στην Βενεζουέλα, μερικές εκ των οποίων είναι η Patriotas, η Monagas SC, η Tucanes FC, η Llaneros EF, η Expreso Rojo και η Caracas F . και η Estudiantes de Mérida
Πριν 2 χρόνια ήρθε στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της SL2 με την ομάδα της Ηλιούπολης, ξεχωρίζοντας με τη παρουσία του καθώς αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, σκοράροντας 1 φορά. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Inter de Barinas , ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Βενεζουέλας.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας».

Κλεισμένοι ακόμα δυο παίκτες υπογράφουν μέχρι την Τετάρτη

Αύριο και μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ανακοινωθεί ακόμα δυο μεταγραφές νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θα συμβάλλουν με τη σειρά τους στην άμεση αύξηση του μελανόλευκου ρόστερ.
Ο λόγος για έναν μέσο με πρόσφατη παρουσία σε μεγάλη ομάδα της Super League 1 και ένας κεντρικός αμυντικός που έχει αγωνιστεί στην Super League 2


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr