background img
banner
banner

Ακύρωση δύο συναυλιών στον χώρο του παλαιού λιμένα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ

Απώλεια για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ακύρωση συναυλιών δύο πολύ σημαντικών καλλιτεχνών που κοσμούν το καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες. Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Αυγούστου συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη και για την προσεχή Τρίτη του Νίκου Πορτοκάλογου δεν θα πραγματοποιηθούν, με προφανή λόγο το μη ικανοποιητικό ενδιαφέρον στην προπώληση.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν ακυρωθεί ακόμη δύο συναυλίες, του Κωστή Μαραβέγια (υπαίθριο θέατρο Γ. Παππάς) αλλά και του Πάνου Βλάχου στο παλιό λιμάνι.

Στα αίτια των ακυρώσεων μπορεί να υποθέσει κανείς πολλούς λόγους, πέρα από αυτόν της ταυτόχρονης διοργάνωσης ή φιλοξενίας από τον δήμο κι άλλων παράλληλων εκδηλώσεων που αναφέρει η εταιρεία διοργάνωσης. Για παράδειγμα, είναι βέβαιο πως η οικονομική στενότητα δεν αφήνει τον μέσο κάτοικο της περιοχής ή και τον επισκέπτη να παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συναυλιών και παραστάσεων.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται η προπώληση να μην είναι τόσο μεγάλη όσο χρειάζεται για να καλυφθούν όχι μόνο τα έξοδα της συναυλίας αυτής καθαυτής αλλά και του χώρου που μισθώνει η εταιρεία για τη διεξαγωγή της, δηλαδή εν προκειμένω του παλαιού λιμένα.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Σχετικά με την ακύρωση των δύο συναυλιών, η διοργανώτρια εταιρεία Mojo Live, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αγαπημένοι μας φίλοι, με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του Νίκου Πορτοκάλογλου για τις 3 και 6 Αυγούστου αντίστοιχα, πρέπει να ακυρωθούν. Ο λόγος της ακύρωσης είναι ότι προγραμματίστηκαν πάρα πολλά θεάματα, κάποια από αυτά με ελεύθερη είσοδο την ίδια χρονική περίοδο που έχει ως συνέπεια την αδυναμία της παραγωγής (mojo live) να τις φέρει εις πέρας.

Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας από την more θα δείτε τα χρήματά σας στους λογαριασμούς σας τις επόμενες ημέρες. Όσοι τα έχετε προμηθευτεί από τα φυσικά σημεία θα σας επιστραφούν από το σημείο που τα αγοράσατε. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη».

Ακόμη δύο προγραμματισμένες συναυλίες

Βεβαίως, οι λάτρεις της καλής μουσικής δεν πρέπει να ξεχνούν ότι για την προσεχή Παρασκευή 9 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί στον χώρο του παλαιού λιμανιού η συναυλία της Γιώτας Νέγκα και στις 12 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο ίδιο σημείο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr