background img
banner
banner

Αποκατάσταση και παράδοση προς χρήση της γλίστρας στη Ροδιά

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σε επισκευή της παλιάς γλίστρας στην ακτή της Ροδιάς, ούτως ώστε να χρησιμοποιείται από μικρά σκάφη ντόπιων και παραθεριστών, προχώρησε ο δήμος Αιγιαλείας, κατόπιν συνεργασίας των αντιδημάρχων Έργων Βασίλη Χριστόπουλου και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Φιλιππάτου.

Να σημειωθεί ότι η γλίστρα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και περίπου δύο χρόνια, εξαιτίας της διάβρωσης της ακτής, ωστόσο κρίθηκε πως πρέπει να αποκατασταθεί καθώς είχε ζητηθεί και από την κοινότητα και από έχοντες βάρκες που δεν είχαν άλλο τρόπο καθέλκυσης στη θάλασσα.

Όπως εξηγεί στο Protionline.gr ο κ. Χριστόπουλος, ΄΄η γλίστρα είχε υποστεί ζημιές καθώς βρίσκεται σε ένα δύσκολο σημείο που το «χτυπούν» οι άνεμοι από κάθε κατεύθυνση. Σε συνεργασία με τον κ. Φιλιππάτο, αλλά και τη λιμενική αρχή, προβήκαμε στην επισκευή της για να εξυπηρετούνται τόσο οι ντόπιοι όσο και οι παραθεριστές της περιοχής και είναι αρκετοί οι έχοντες μικρά σκάφη΄΄.

΄΄Είναι σημαντικό να κάνουμε παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών, δίνοντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία στα κατά τόπους σημεία της Αιγιάλειας΄΄, κατέληξε ο αντιδήμαρχος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr