background img
banner
banner

ΑΧΑΓΙΑ ΄82: «Καρέ» των μεταγραφών για την πρώτη αντίπαλο του Αστέρα Τέμενης

Mπορεί να άργησε να μπει στο μεταγραφικό “παζάρι”, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκε σημαντικά και μάλιστα προχθές ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη προσθήκες παικτών. Ο λόγος για την Αχαγιά ΄82, πρώτη αντίπαλο του Αστέρα Τέμενης στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της National League 2, που απέκτησε και τους Σούλκο, Τασσόπουλο, Μητρόπουλο και Γκουτζαμάνη.
Μετά την άνοδο με τον ΑΟ Τρικάλων, στην Αχαγιά θα βρεθεί ο Ανδρέας Σούλκο (1,91 – 26 ετών) που προέρχεται από δυο εξαιρετικές σεζόν.

Από το Παλαιό Φάληρο προέχεται ο Γιώργος Τασσόπουλος (22 ετών) που έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νίκαιας, Πεντέλη, Πέρα και Καλαμάτα ’80, και από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μητρόπουλος.

Τέλος, από τον Αχαϊκό (Α2 ΕΣΚΑ-Η) θα αναβαθμιστεί ως τη National League 2 ο Νίκος Γκουτζαμάνης.

Η πρώτη προπόνηση για την νέα αθλητική χρονιά πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαγιάς, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και ενέργεια!

Ο coach Γκοργκόλης, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι η ομάδα έχει αλλάξει τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και σε αγωνιστική φιλοσοφία, και αυτό θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Πρόσθεσε ότι η προετοιμασία θα είναι κρίσιμη για να διαπιστώσουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν φέτος, τονίζοντας την ανάγκη για υπομονή και συνεχή βελτίωση!

Από την πλευρά της η διοίκηση ευχήθηκε σε όλους υγεία με πολλές επιτυχίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr