background img
banner
banner

ΒΟΛΕΙ/PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Ανανέωσε και ο Απόστολος Πομώνης στον Α.Ο. Αγιαλέων

ΣΤΟΥΣ 15 ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΌΝ

Πληρέστερο από κάθε άλλη χρονιά θα είναι το φετινό ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Αιγιαλέων βόλεϊ που πλέον αριθμεί 15 αθλητές. Μετά τον Αντώνη Φιλίππου και την επιστροφή του Θοδωρή Μαρουλά, ο οποίος αγωνίστηκε και πρόπερσι στο σύλλογο, παρέμεινε στην ομάδα και ο Απόστολος Πομώνης (φωτο).

O A.O. Αιγιαλέων ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με τον Πομώνη, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρσι στη θέση του διαγώνιου και θα στηρίξει για άλλη μια χρονιά την ομάδα.

Έτσι, οι παίκτες του φετινού ρόστερ είναι: Ο νέος Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Σιλβέϊρο (εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση), ο συμπατριώτης του Λους Σοάρες που έπαιξε και πέρυσι, οι νεοαποκτηθέντες Κουτσοδήμας, Ντόντης, Φιλίππου, Μαρουλάς και οι Βασιλάκος, Λιβαθηνός, Σαλαβασίδης, Δακαλόπουλος, Πατρινός, Γεωργάτος, Καραγεώργος, Μούρτζης και Πομώνης που παρέμειναν από πέρυσι.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2024 -25 με το πρωτάθλημα να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου. Η προετοιμασία της αιγιώτικης ομάδας θα αρχίσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε, ότι η Pre League, θα ξεκινήσει στις 2/11/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 5/4/2025 και θα διεξαχθεί με 10 ομάδες. Τις ΑΕΚ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΣ ΑΡΗ, ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΑΣ ΠΑΝΕΥΘΡΑΪΚΟ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80 και ΧΑΝΘ.

Πέρυσι λόγω της αποχώρησης του Κέρκη Σάμου, στην κατηγορία παρέμειναν εννέα ομάδες και κάθε αγωνιστική μία είχε ρεπό. Με 10 ομάδες θα διεξαχθεί και η Volley League, με το ενδεχόμενο να αυξηθούν σε 12 τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr