background img
banner
banner

Γιόρτασαν εν αναμονή της νέας περιόδου στον ΚΟΑ

Μια επιτυχημένη γιορτή κολύμβησης οργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιάλειας την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024! Για ακόμα μια χρονιά, οι αθλητές του Ομίλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πισίνα με έναν διαφορετικό, πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η γιορτή ξεκίνησε με παιχνίδια στο νερό και φουσκωτά, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρισμένα σε κατηγορίες.

Η ενέργεια, το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών ήταν πραγματικά μεταδοτική και γέμισε περηφάνια για όλα όσα έχουν καταφέρει τους προπονητές και τη διοίκηση του Ομίλου.

“Είμαστε ευγνώμονες για τη συμμετοχή όλων και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τα μαθήματα κολύμβησης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Μεγάλη μας επιθυμία είναι να λειτουργεί το κολυμβητήριο Αιγίου και τους χειμερινούς μήνες γιατί η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική άσκηση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και για τη διατήρηση της καλής υγείας και της ψυχικής ευεξίας. Η λειτουργία του κολυμβητηρίου όλο το χρόνο υποστηρίζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, παρέχοντας σταθερότητα στην προπόνηση και τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την κολύμβηση χωρίς εποχή!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών μας για την υποστήριξή τους, στον φωτογράφο της ομάδας μας, Νίκο Παπαγιαννόπουλο, σε όλο το προσωπικό του κολυμβητηρίου για την πολύτιμη βοήθειά τους και στον κύριο Μουρδέκα για την δωρεάν προσφορά του στα ηχητικά.
Οι αθλητές μας της προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης με συμμετοχή ομίλων από όλη την Ελλάδα το οποίο θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα στις 31/8/2024 και 1/9/2024.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!”, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr