background img
banner
banner

Γ. ΜΠΕΣΚΟΣ: «Δεν υπάρχουν χρήματα για έργα προστασίας της κοινωνίας αλλά χρήματα για αναθέσεις και πανηγύρια υπάρχουν»

ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Δεν περιορίζεται στις καταγγελίες για τη μη εκτέλεση έργων στις καμένες περιοχές της Δ.Ε. Διακοπτού, ο πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Γιώργος Μπέσκος. Προχωρά σε ενημέρωση της Εισαγγελίας, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι ήδη έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για κατολισθήσεις.

Μάλιστα, ο κ. Μπέσκος κάνει γνωστό ότι από το Δασαρχείο τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν ετοιμάσει τις αναθέσεις για τα κορμοδέματα για την αποτροπή κατολισθήσεων στην Ανατολική Αιγιάλεια, γιατί δεν έχουν προσωπικό…

Επιπλέον, καταγγέλλει τα εξής: ΄΄Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ πανηγύριζε όταν κατόπιν αναφοράς μου υπεγράφη το κονδύλι 1.100.000 ευρώ αρχές Απριλίου για τις σχετικές εργασίες. 4 μήνες μετά δεν έχουν κάνει τίποτα γιατί λέει δεν έχουν προσωπικό. Η 22α επαρχιακή οδός σε Ροδιά και η ΠΕΟ σε Ελαιώνα κλείνουν συνεχώς από κατολισθήσεις και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που έχει την ευθύνη για την δημιουργία έργων αντιστήριξης στα δίκτυα αυτά δεν προβαίνει σε έργα γιατί δεν έχουν κονδύλια΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Δεν υπάρχουν χρήματα για εργασίες δομής και προστασίας του κοινωνικού συνόλου στην περιοχή μας αλλά χρήματα για αναθέσεις και πανηγύρια υπάρχουν. Με συμπληρωματικό υπόμνημα που έχει συνταχθεί θα ενημερωθεί η Εισαγγελία για αυτήν την τραγική κατάσταση που βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή και περιουσία. Ήδη έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για κατολισθήσεις. Δεν πάει άλλο. Το πολιτικό σύστημα νοσεί και πρέπει επιτέλους να σπάσουν τα αποστήματα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr