background img
banner
banner

Διάρρηξη με λεία μετρητά και χρυσό ύψους 250.000 ευρώ!

ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΗ ΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μία περίεργη υπόθεση διάρρηξης «μαμούθ» απασχολεί τις αρχές από το βράδυ της Πέμπτης 8 Αυγούστου. Ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας – διαμερίσματος στα Σελιανίτικα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι εκλάπησαν από το σπίτι 40 ράβδοι χρυσού, ατομικές συλλογές με πίνακες και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, συνολικής αξίας, σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς, 250.000 ευρώ.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη λεία σε κλοπή που έχει σημειωθεί στην Αιγιάλεια την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 63χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αίγιο, η διάρρηξη πρέπει να έγινε μεταξύ 10.00 και 11.00 το βράδυ της Πέμπτης 8 Αυγούστου, όταν ο ίδιος απουσίαζε. Καθώς επέστρεψε είδε πως είχε παραβιαστεί το παράθυρο της κουζίνας και ότι έλειπαν τα χρήματα που είχε αφήσει καθώς επίσης και οι πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας και βέβαια οι ράβδοι χρυσού. Μάλιστα, αρχικά ο καταγγέλλων ιδιοκτήτης της οικίας είχε αναφέρει ότι του αφαίρεσαν 8 ράβδους χρυσού, ωστόσο στη συνέχεια διαπίστωσε ότι οι ράβδοι που κλάπηκαν, ήταν τελικά περισσότερες, μιλώντας για 40 συνολικά και αυξάνοντας έτσι την απώλεια από 150.000 ευρώ στις 250.000 ευρώ…

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τέσσερα άτομα που φορούσαν ιατρικές μάσκες και έφυγαν μέσω της παραλίας, σε μία περιοχή μάλιστα που παρουσιάζει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και ιδίως τις ώρες που φαίνεται πως έδρασαν. Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα δεν βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου στη δυτική πλευρά της παραλίας Σελιανιτίκων αλλά στο πίσω μέρος.

Η Ασφάλεια Αιγιαλείας ερευνά την υπόθεση λαμβάνοντας τις σχετικές καταθέσεις και από τους αυτόπτες μάρτυρες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια

  • Είναι μάστιγα οι διαρρήξεις και οι κλοπές και υποψιάζομαι πως σε πολλές περιπτώσεις είναι γείτονες που κάνουν τη δουλειά. Αναγκαστικά θα βάζουμε παντού κάμερες.

    Που θα πάει αυτό; 11/08/2024 21:54

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr