background img
banner
banner

Ενεργειακή αναβάθμιση του πρώην κτιρίου του ΤΕΙ

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στην υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του ΤΕΙ Αιγίου στις εγκαταστάσεις της πρώην χαρτοποιίας, επιθυμεί να προχωρήσει ο δήμος Αιγιαλείας, με σκοπό την αξιοποίηση του κτιρίου.

Μάλιστα, έχει ανατεθεί σε επιτροπή η διερεύνηση τιμών ώστε να ανατεθεί ο φάκελος για την υποβολή της πρότασης στο πλαίσιο του προγράμματος «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.

Ρόλος της Επιτροπής ήταν η σύνταξη «πρακτικού διερεύνησης τιμών» όπου θα αποτυπώνονται τα αποτελέσματα έρευνας αγοράς (τουλάχιστον δύο μη δεσμευτικές προσφορές από δύο ανεξάρτητους μεταξύ τους προμηθευτές). Η επιτροπή συνέταξε το αριθ. πρωτ: 30778/2-8-2024 πρακτικό διερεύνησης τιμών που συνέταξε το οποίο συνοδεύεται από τις σχετικές προσφορές και έχει ως εξής:

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή αρχές Αυγούστου κατά πλειοψηφία, με τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης Χρήστο Σπηλιωτόπουλο και Σωτήρη Ταξιαρχόπουλο να ψηφίζουν αρνητικά, διότι δεν έχει προσδιοριστεί η χρήση του κτιρίου και κρίνοντας υψηλές τις τιμές για την ανάθεση υποβολής της πρότασης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr