background img
banner
banner

Επιχορηγήσεις πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ

Με το ποσό των 20.150 ευρώ επιχορηγήθηκαν από τον Δήμο Αιγιαλείας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής. Σκοπός είναι η πραγματοποίηση των προγραμματισμένων εκδηλώσεών τους.

Βάσει της εξειδίκευσης που έκανε η Δημοτική Επιτροπή, οι εγγεγραμμένες πιστώσεις των πολιτιστικών συλλόγων ανέρχονται σε 13.650 ευρώ και των αθλητικών συλλόγων με το ποσό 6.500 ευρώ του προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2024.

Αναλυτικά, λαμβάνουν: Πολιτιστικοί σύλλογοι: 1) Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας «Ο Άγιος Γεώργιος» 2.500 ευρώ, 2) Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «Ο Βύρων» 1.500 ευρώ, 3) Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αραγοζαναίων «Ο Άγιος Γεώργιος» 6.600 ευρώ, 4) Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων 1.050 ευρώ, 5) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» 2.000 ευρώ.

Αθλητικοί Σύλλογοι: 1) Η Θύελλα Γυμναστικός Σύλλογος Αιγίου 2.000 ευρώ, 2) Λύκοι Διακοπτού 2.500 ευρώ, 3) Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας – Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. 2.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το ποσό των συνολικών επιχορηγήσεων από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υπερβεί τις 3.000 ευρώ συνολικά ετησίως, οι επιχορηγούμενοι φορείς οφείλουν να αναρτούν στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος Διαύγεια τα στοιχεία των δαπανών οι οποίες αφορούν στα ποσά των επιχορηγήσεων, σύμφωνα με το άρθρο 83 του ν. 4727/2020.

Η παράλειψη της δημοσίευσης των ανωτέρω καταστάσεων συνεπάγεται τον αποκλεισμό των υπόχρεων φορέων από παντός είδους περαιτέρω επιχορήγηση ή χρηματοδότηση από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr