background img
banner
banner

Η Γιώτα Νέγκα εντυπωσίασε με την τεράστια σε έκταση και ποιότητα φωνή της!

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 1.200 ΑΤΟΜΑ

Με το… δίκιο τους, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Γιώτας Νέγκα την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Πολύκεντρο, θα μιλούν για μία από τις καλύτερες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού. Ο μαγευτικός κήπος του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου πλημμύρισε με κόσμο και η τεράστια σε έκταση και ποιότητα φωνή της ερμηνεύτριας, ενθουσίασε και παρέσυρε το κοινό να τραγουδήσει μαζί της, δικές της επιτυχίες αλλά και πολλά άλλα γνωστά παλιά και νεότερα τραγούδια.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με ελεύτερη είσοδο και έγινε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Δήμου Αιγιαλείας και ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την ΠΕΔ και τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Τους καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παναγιώτης Ανδριόπουλος, που ανέφερε: ΄΄Ευχαριστούμε την κ. Νέγκα και το επιτελείο της που θα τους απολαύσουμε απόψε. Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλό Δεκαπενταύγουστο και μακάρι όλες οι μέρες μας να είναι όπως η αποψινή΄΄.

Η Γιώτα Νέγκα σε μια παράσταση-κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας (Καλαντζόπουλος, Καραμουρατίδης, Μωραΐτης κ.ά.) όσο και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών, εντυπωσίασε με τον εύρος της φωνής της, τη γλυκύτητα, την αβίαστη ερμηνεία της, «μιλώντας» κατευθείαν στην καρδιά των περίπου 1.200 ακροατών της. Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια, «ανάγκασε» ακόμη κι αυτούς που βρίσκονταν εκτός του περιφραγμένου χώρου, στον δρόμο και την παραλία, να τραγουδούν και να «ταξιδεύουν» μαζί της.

Στο πρώτο πρόγραμμα ακούστηκαν κυρίως δικά της τραγούδια αλλά και άλλων σύγχρονων ερμηνευτών, ενώ το δεύτερο ήταν επί το πλείστον μία εύστοχη αναφορά σε μεγάλους συνθέτες του χθες και του σήμερα, με τη Γιώτα Νέγκα να καταφέρνει να κάνει τα τραγούδια «δικά της». Στις ενορχηστρώσεις ήταν οι K. Νικολόπουλος και Ν. Κατσίκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr