background img
banner
banner

Η εταιρεία «CAVINO» των αδελφών Αναστασίου συνεχίζει να στηρίζει τον Αθηνόδωρο

ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η συνεργασία του συλλόγου στίβου του Αιγίου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” με την Cavino, την κορυφαία εξαγωγική εταιρεία οινοποιίας της πόλης μας, θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ήταν και η τιμητική βράβευση του πρωταθλητή του συλλόγου, Ανδρέα Γεωργίου από τους Γιάννη και Θεόδωρο Αναστασίου που έγινε το πρωί της Τετάρτης 28 Αυγούστου στα γραφεία της εταιρίας παρουσία του προέδρου του Αθηνόδωρου, Νεκτάριου Αργυριάδη και του Πέτρου Δαδιώτη ο οποίος προώθησε αυτή τη συνεργασία.
“Ευχαριστούμε τους κυρίους Γιάννη και Θεόδωρο Αναστασίου που στηρίζουν για άλλη μια χρονιά τις δράσεις του συλλόγου μας και εμπιστεύτηκαν το όραμά μας για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην πόλη μας.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών μας και ιδιαίτερα των διακεκριμένων όπως του πρωταθλητή μας Ανδρέα Γεωργίου που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια 15 μετάλλια σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, ενώ οι επιδόσεις του είναι παγκοσμίου επιπέδου.

Ευχαριστούμε τον κ. Πέτρο Δαδιώτη, τον άνθρωπο που προώθησε αυτή τη συνεργασία και που στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς το συμφέρον του αθλητισμού και του πολιτισμού, που αφορά την πρόοδο και την ανάδειξη του τόπου μας.

Οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε σε όλους, ευρωστία και ανάπτυξη και να χαιρόμαστε ως τοπική κοινωνία περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε πεδίο δραστηριότητας”, τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Νεκτάριος Αργυριάδης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr