background img
banner
banner

Η Κορινθία «έκλεψε» από την ποδοσφαιρική ποιότητα της Αιγιάλειας

Ο ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Από την «δεξαμενή» της Αιγιάλειας διαλέγει ποδοσφαιριστές ο Πανευρωστινιακός, που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία Κορινθίας. Από την ανατολική μεριά ανήκουν στη σύνθεση του σωματείου της Ευρωστίνης οι: Μίλτος Καλέλλης, Αντριαν Μάρκου, Νίκος Ζίζηλας, Κώστας Παππάς, Αριστοτέλης Κριτάκης, και Παναγιώτης Μυλωνάς. Έρχονται να τους συμπληρώσουν από το Αίγιο και τα πέριξ αυτού οι: Δημήτρης Καραΐνδρος, Παναγιώτης Γκλαβάς, Σπύρος Σαλάι, Κώστας Κανάγιας και οι Μάριος Σπηλιωτόπουλος, Πέτρος Γλωσσίδης και Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος που ανακοινώθηκαν χθες. Στην μεταγραφική λίστα του Πανευρωστινιακού υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 4 παίκτες από την περιοχή μας, που έχουν συμφωνήσει και από σήμερα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται.Από τις προσθήκες που έγιναν στην Ευρωστίνη, εκτός Αιγιάλειας είναι μόνο ο Ανδρέας Βασιλακόπουλος, ο οποίος ήρθε από τον Αστέρα Δερβενίου.

Στέφανος Φειδάκης: «Προσφέρουμε πολλά κίνητρα στους παίκτες»

Για το «παιδομάζωμα» από την Αιγιάλεια μίλησε στo Protionline.gr  ο πρόεδρος του Πανευρωστινιακού Στέφανος Φειδάκης:
«Είχαμε βάλει υψηλούς στόχους για φέτος. Από πέρυσι παρακολουθούσαμε κάποιους παίκτες που γνωρίζαμε, είτε μας είχε συστήσει ο Αθλητικός Διευθυντής μας Κώστας Κωνσταντόπουλος. Θα ακολουθήσουν κάποιες ακόμα μεταγραφές υψηλού επιπέδου από την Αιγιάλεια. Καθαρός μας στόχος πλέον δεν είναι μόνο η άνοδος στην Α΄ κατηγορία, αλλά και το πρωτάθλημα, αφού ανεβαίνουν οι δυο πρώτες ομάδες και θέλουμε την πρωτιά.»

Για την προετοιμασία ο πρόεδρος του Πανευρωστινιακού μας είπε: «Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Καταξιωμένος ο καθένας στο πόστο του, έχουμε στην τεχνική ηγεσία τον παλιό μας τερματοφύλακα Παντελή Γκολφινόπουλο σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Καλέλλη. Την προετοιμασία φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Καραΐνδρος και θα έλεγα ότι λειτουργούμε επαγγελματικά σε ερασιτεχνικό χώρο.»

Στις σημαντικές βελτιώσεις του γηπέδου στάθηκε επίσης ο Στέφανος Φειδάκης: «Παίζαμε στην Λυκοποριά και παίζουμε φέτος για πρώτη χρονιά στο γήπεδό μας.
Ένα πραγματικό στολίδι μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Με τάπητα τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια, σκεπαστή κερκίδα που κατασκευάστηκε από τα χρήματα των πολιτών μας και ευχαριστούμε όλο το χωριό στην συμβολή του στην δημιουργία ενός πρωτοποριακού αθλητικού κέντρου, κατάλληλο για μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν επίσης έξι προβολείς εξελιγμένης τεχνολογίας που κάνουν τη νύχτα – μέρα. Έχουμε εξασφαλίσει από την περιφέρεια 20.000 ευρώ για 200 καθίσματα και να τελειοποιήσουμε τυχόν ατέλειες.
Οι παίκτες που έρχονται εδώ, δεν βρίσκουν αλλού τέτοια πράγματα, τέτοιες εγκαταστάσεις μέσα στη φύση και την απεριόριστη στήριξη της διοίκησης».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr