background img
banner
banner

Η νέα διοίκηση ανοίγει νέα σελίδα στον Παναιγιάλειο

ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τα τελευταία χρόνια ο Παναιγιάλειος ξεκινά με αισιοδοξία την κάθε αγωνιστική σεζόν και στο τέλος δεν μένει τίποτα. Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Τι και αν τελείωσε τη χρονιά μέσα στους στόχους του, παρά τα χρήματα που δαπανήθηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε πάλι δυσάρεστη κατάληξη. Ο Παναιγιάλειος έμεινε στην κατηγορία Γ΄ Εθνική, έμεινε χωρίς δελτίο, υλικό, χωρίς σιγουριά για την έδρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για το 2024-25.

Δεν υπάρχει διάρκεια συνεργασίας, δεν υπάρχει προκοπή στον Αιγιώτικο Σύλλογο, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο χρέος στον ερασιτέχνη Παναιγιάλειο που κρατά σε απόσταση όλους όσους σκέφτονται να αναμιχθούν στα διοικητικά δρώμενα.

Παραταύτα μια νέα διοίκηση ήρθε στο Αίγιο, με σκοπό να διορθώσει κάποια πράγματα και να βάλει το νερό στο …αυλάκι. Σκοπό έχει να λειτουργήσει με ένα πλάνο που δεν θα είναι πάλι …μονοετές, αλλά να βάλει βάσεις την ομάδα, να εμπνεύσει στους φιλάθλους την χαμένη αυτοπεποίθηση και τον σεβασμό που πρέπει να έχει ο Παναιγιάλειος.

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Η κάθε διοίκηση κρίνεται από τα έργα κι όχι από τα λόγια»

Με αυτά τα δεδομένα, το μέλος της νέας διοίκησης Κώστας Χαραλαμπίδης εκπροσωπώντας το νέο ΔΣ μίλησε στo Protionline.gr για τα πρώτα βήματα που πραγματοποιούνται για να βγει η ομάδα από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει.

Για την απόφαση ενασχόλησης στα διοικητικά του ΠΓΣ είπε: «Μια απόφαση που φαίνεται δύσκολη, όμως υπάρχει η αντιστάθμιση από την μεγάλη ιστορία του Παναιγιάλειου. Ένας ονομαστός στο πανελλήνιο Σύλλογος, που πλησιάζει τα 100 χρόνια ζωής. Υπάρχει και η μεγάλη δυναμική του κόσμου, που ορθώς θέλει και θα πρέπει να βλέπει σωστά τα πράγματα. Με τους ανθρώπους που είμαστε μαζί σε αυτό το εγχείρημα, θέτουμε ένα πλάνο τριετίας στην αρχή, που θα περιβάλλεται από σωστή οργάνωση, υποδομή, επαγγελματικά πρότυπα.

Η ομάδα πρέπει να ξεφύγει από λύσεις προσωρινές. Λύσεις μιας χρονιάς και στο τέλος να μην υπάρχει τίποτα. Ούτε δελτία, ούτε υποδομή αυτό είναι πρόβλημα για οποιονδήποτε σκεφτεί να πάρει την ομάδα. Το θέμα δεν είναι να πάρουμε μόνο παίκτες, αφού χωρίς την σωστή οργάνωση θα είμαστε …καφενείο.
Λίγοι ξέρουν και δουλεύουν με αποδοτικό πλάνο, το οποίο φυσικά βασίζεται σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα.»

Στην επιλογή του Νίκου Κουρμπανά για την τεχνική ηγεσία στάθηκε επίσης ο Κώστας Χαραλαμπίδης: «Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι καταξιωμένος προπονητής. Η δράση του συνοδεύεται με επιτυχίες, όπως αυτό άλλωστε είχε συμβεί και με την συνεργασία του στον Παναιγιάλειο. Είναι αγαπητός στον κόσμο το ίδιο πιστεύω αισθάνονται και οι φίλαθλοι του Αιγίου».

Για την δράση και τους στόχους από το ΔΣ το μέλος της μελανόλευκης διοίκησης τόνισε: «Καθημερινά η διοίκηση πραγματοποιεί επαφές και διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές.
Ο Παναιγιάλειος σαν ομάδα βγάζει θετικό αντίκτυπο στους υποψήφιους για να ενισχύσουν την ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν δίνουν προτεραιότητα και περιμένουν ενδεχόμενη συνεργασία τους με την Super League 2. Υπάρχει χρόνος και ποιοτικό έμψυχο υλικό για να …ντυθεί στα μελανόλευκα. Βασικός στόχος σε οποιαδήποτε ομάδα είναι να την θέλει ανταγωνιστική να παρουσιάζει ποιότητα και θέαμα. Οι μεταγραφές και ο προπονητής με κάποια πίστωση χρόνου μπορούν να κάνουν πράξη τα δικά μας θέλω, αλλά και του κόσμου.»

Πως κερδίζεται η εμπιστοσύνη σε φιλάθλους και χορηγούς; «Αυτό μπορεί να απαντηθεί μόνο με έργα. Η διοίκηση σκοπεύει να αποδείξει την εμπεριστατωμένη της δουλειά και να κριθεί: Ποδοσφαιρικά, κοινωνικά, εξωαγωνιστικά. Όλα κρίνονται βάσει αποτελέσματος»

Απάντηση για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, κάποιες συμφωνίες είναι αρκετά προχωρημένες και σύντομα θα ανακοινωθούν.
Πάντα στον μεταγραφικό μας σχεδιασμό προέχει η απόλυτη άποψη του προπονητή μας Νίκου Κουρμπανά».

Για την προετοιμασία: «Αυτό το μελετάμε θα οριοθετηθεί τις επόμενες 4-5 μέρες η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης, καθώς επίσης και το κομμάτι της προετοιμασίας για την οποία πιθανότατα θα πάμε κάπου».

Για τη συνάντηση με δήμαρχο ο Κώστας Χαραμπίδης είπε: «Με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο είχαμε μια επικοινωνιακή συνομιλία που συνοδεύτηκε με θετικό πρόσημο. Πολύ καλές εντυπώσεις πήρα επίσης από τον αντιδήμαρχο κ. Τάκη Ανδριόπουλο, αλλά και με όλους όσους ήρθα σε επαφή στο Αίγιο. Πολύ καλά λοιπόν τα πρώτα δείγματα και συνεχίζουμε.»

Θα περιμένουν για το γήπεδο

«Σύμφωνα με τον εργολάβο το γήπεδο θα παραδοθεί στις 23 Αυγούστου. Μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμο για χρήση, όμως θα περιμένουμε. Αντε να χάσουμε ένα παιχνίδι. Είναι ένα τεράστιο έργο με υβριδικό χλοοτάπητα και θα μας βοηθήσει πολύ στην αγωνιστική μας παρουσία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr