background img
banner
banner

Θράψαλο και γλέντι μέχρι πρωίας!

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ

Το… αδιαχώρητο παρατηρήθηκε την Τετάρτη 7 Αυγούστου στην 4η Γιορτή Θράψαλου που διοργάνωσε στη θέση «Μάτι» της Άκολης, ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχαι» σε συνδιοργάνωση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Άκολης και με την υποστήριξη δήμου Αιγιαλείας και κοινότητας Ροδοδάφνης. Ήταν μία πολύωρη γιορτή με μουσική για όλα τα γούστα που επιμελήθηκε το «Master Sound Manetas», με πλειάδα καλλιτεχνών που κράτησαν αμείωτο το κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ουσιαστικά επρόκειτο για δύο δράσεις σε έναν κοινό χώρο που στάθηκαν η αφορμή για να ξεφαντώσουν και να μοιραστούν όμορφες στιγμές όσοι συμμετείχαν. Από τη μία ήταν η δράση του Συλλόγου με την προσφορά εδεσμάτων και από την άλλη το μουσικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου Χάρης Γιαννόπουλος δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την ικανοποίησή του στο Protionline.gr, λέγοντας: ΄΄Ήταν η τέταρτη χρονιά που διοργανώσαμε τη Γιορτή Θράψαλου και είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι σημείωσε τεράστια επιτυχία. Οι εθελοντές, φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βοήθησαν στο να έχει επιτυχία η δράση μας. Περίπου 1.200 άτομα ήρθαν στους πάγκους και γεύτηκαν τα καλαμάρια που προσφέραμε εντελώς δωρεάν. Τις ποσότητες είτε αγοράσαμε σαν σύλλογος είτε μας τις παρείχαν χορηγοί. Επίσης, προσφέρθηκαν και περίπου 100 κιλά κρασί δωρεάν από τον Σύλλογό μας΄΄.

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της ομάδας ψησίματος του θράψαλου ήταν ο φίλος του Συλλόγου, πρόεδρος της κοινότητας Πλατάνου Ανδρέας Ρεκούτης που έλαβε μαζί με την ομάδα του, τα εύσημα.

΄΄Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της γιορτής΄΄, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Στον ίδιο χώρο εξελίχθηκε ως αργά το μουσικό event με τον κόσμο να ξεφαντώνει είτε αρχικά με τους djs και το γκρουπ 1550, είτε στη συνέχεια στο λαϊκό –δημοτικό πρόγραμμα με τους Έφη Θώδη, Βασίλη Αγραφιώτη, Πάνο Μπέκο, Χρήστο Μπέκο, Γωγώ Ρωμαίου, Κωνσταντίνο Τσαμαδό, Τάκη Παναγιωτίδη, Τούλα Κατσιβάλη, Κώστα Σωτηρόπουλο, Κωνσταντίνο Παντίδο, Δημήτρη Ρέστα, Δέσποινα Καλούδη και Αρετή Δημουλά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr